Οδηγός επιβίωσης από την Maria Menounos

Οδηγός επιβίωσης από την Maria Menounos

Το νέο της βιβλίο ‘The Every Girl’s Guide to life’ παρουσίασε η Maria Menounos στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για έναν οδηγό επιβίωσης για όλες τις γυναίκες που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες στην Αμερική η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος και ήδη έχει γίνει ανάρπαστο…

Στο βιβλίο, που απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν καριέρα, οικογένεια, αλλά να έχουν ταυτόχρονα μία υγιή και ευτυχισμένη ζωή, η Menounos μοιράζεται με τις αναγνώστριες, τις δικές της εμπειρίες, αλλά και όσα έμαθε δίπλα στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του κόσμου.

Η 33χρονη Maria δίνει συμβουλές ομορφιάς, διατροφής, διασκέδασης και γενικά καλής ζωής, αποκαλύπτοντας και μερικά μυστικά για τη δική της διατροφή. “Η Maria δείχνει σε εμάς τα κορίτσια πως να τα καταφέρνουμε όλα και ταυτόχρονα να δείχνουμε υπέροχες. Λατρεύω τις ασκήσεις γυμναστικής και τις απολαυστικές συνταγές της”, σημειώνει η Kim Kardashian.

“Η Maria είναι μια όμορφη, σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που έχει την θέληση και τον τρόπο να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν υπέρ της. Δίνει πολύ καλές συμβουλές που εφαρμόζονται εύκολα και διευκολύνουν τη ζωή σου”, γράφει με τη σειρά της η Heidi Klum.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ