Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει στις πίστες με Βίσση και Βανδή!

Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει στις πίστες με Βίσση και Βανδή!

Αναμφισβήτητα η χρονιά αυτή ανήκει στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος όχι μόνο αποχώρησε από το Survivor με ένα βαρύγδουπο χρηματικό ποσό, που είναι αρκετά κοντά στο έπαθλο του νικητή, αλλά αγαπήθηκε από τον κόσμο και είδε την δημοτικότητά του να ανεβαίνει στα ύψη.

Το κασέ του, μάλιστα, για τις συναυλίες του, ακολουθεί κι αυτό ανοδική πορεία, ενώ φημολογείται πως η νέα σεζόν θα τον βρει, ξανά, στις αθηναϊκές πίστες.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούριου, ένα νέο σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει και να «ανάψει» φωτιές, αφού από μόνο του αποτελεί ιστορικό γεγονός. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, που έκαναν πρόσφατα ανακωχή στην μεταξύ τους κόντρα, όχι μόνο έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή σχέση, αλλά, μάλλον, θα δώσουν και τα χέρια για νέο σχήμα, στο οποίο θα είναι και ο Τριαντάφυλλος.

«Εμείς, εδώ, είχαμε πει πριν από καιρό, πως το επόμενο φθινόπωρο θα συμπράξουν για πρώτη φορά, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή. Είχαμε μιλήσει γι’αυτή τη συνάντηση κορυφής, άρα λοιπόν, καταλαβαίνουμε ότι και ο Τριαντάφυλλος θα είναι σε αυτό το σχήμα, το οποίο εννοείται ότι θα είναι το σχήμα του χειμώνα. Θα σπάσει τα ταμεία, στη κυριολεξία», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.