Ο «ταχυδρόμος» του Πάμε Πακέτο παντρεύτηκε στην Ανάβυσσο (Photos)

Ο «ταχυδρόμος» του Πάμε Πακέτο παντρεύτηκε στην Ανάβυσσο (Photos)

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος, γνωστός και ως ο «ταχυδρόμος» του Πάμε Πακέτο, μετανάστευσε στην Αυστραλία όπου ζει και εργάζεται. Το καλοκαίρι ο όμορφος νεαρός παντρεύτηκε στην Ανάβυσσο την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Μυρτώ.

«Ναι, έτσι είναι. Με τη Μυρτώ γνωριστήκαμε σε ένα νυχτερινό μαγαζί στη Γλυφάδα, όπου δούλευα στις δημόσιες σχέσεις. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι πολύ ιδιαίτερος στη ζωή μου» δήλωσε ο Πέτρος Γυφτόπουλος στο περιοδικό People.

–Είναι αλήθεια ότι της έκανες πρόταση γάμου ενώ ήσασταν έξι μήνες μαζί;

«Όντως ήμασταν μαζί έξι μήνες και δεν χρειαζόμουν λεπτό παραπάνω για να σιγουρευτώ ότι είναι η γυναίκα που θα ήθελα για πάντα πλάι μου. Έπεσα στα γόνατα, της ζήτησα να γίνει γυναίκα μου και, ευτυχώς, τα αισθήματα ήταν αμοιβαία!»

–Παρότι ζούσατε στην Αυστραλία, ο γάμος σας έγινε στην Ελλάδα.

«Το καλοκαίρι του 2013 παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, καθώς και τα οικονομικά μας ήταν περιορισμένα και μαζεύαμε χρήματα για τη μετανάστευση. Μόλις σταθήκαμε στα πόδια μας, αποφασίσαμε ότι ο θρησκευτικός γάμος είναι κάτι που θέλαμε και οι δύο. Έτσι, μόλις οργανώσαμε τις πρώτες μας διακοπές στην Ελλάδα, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε και το θρησκευτικό μας γάμο και να μοιραστούμε αυτή τη μοναδική στιγμή με κοντινούς φίλους και οικογένεια. Η τελετή έγινε στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο στα τέλη Ιουλίου. Η δεξίωση ακολούθησε στο σπίτι ενός οικογενειακού μας φίλου στην Ανάβυσσο.»

–Η μετανάστευση στην Αυστραλία ήταν μια κοινή ανάγκη που είχατε ή η Μυρτώ απλά ακολούθησε την απόφασή σου;

«Η μετανάστευση στην Αυστραλία ήταν κοινή απόφαση για τους ίδιους λόγους. Η Μυρτώ, ως ψυχολόγος, ήθελε και εκείνη να ξεκινήσει μια καριέρα που θα είχε την εξέλιξη που αναζητούσε.»
Ο «ταχυδρόμος» του Πάμε Πακέτο παντρεύτηκε στην Ανάβυσσο (Photos)

Ο «ταχυδρόμος» του Πάμε Πακέτο παντρεύτηκε στην Ανάβυσσο (Photos)
cool-news.eu