Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κινδύνεψε να χάσει την ζωή στην Κρήτη!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κινδύνεψε να χάσει την ζωή στην Κρήτη!

Για μια άγνωστη ιστορία της ζωής του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε ο πατέρας του και προπονητής του, Απόστολος.

aeweb

Η ιστορία έλαβε χώρα πριν από 5 χρόνια στην Κρήτη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κιδνύνεψε να χάσει τη ζωή του ενώ κολυμπούσε.

Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξη του στα “Παραπολιτικά” ο Απόστολος Τσιτσιπάς ο οποίος μίλησε και για τις αναρτήσεις του Στέφανου στα social media που διχάζουν αλλά και για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Τσιτσιπά

Για το αν έχει περάσει κάποια δύσκολη στιγμή με τον Στέφανο:

«Όταν κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του κάποια στιγμή που κολυμπούσε, πριν από πέντε χρόνια, στην Κρήτη και βρεθήκαμε όλοι μαζί εκεί. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιείς. Αυτό που προσπαθούμε κάθε φορά είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε ό,τι δύναμη έχουμε μέσα μας, για να πετύχει αυτά που θέλουμε, γιατί έχουμε μια αποστολή. Προσπαθούμε να βγάλουμε ό,τι δυνάμεις έχουμε».

Για τις αναρτήσεις του Τσιτσιπά στο Twitter:

«Δεν ασχολούμαι. Εγώ δεν έχω καν Twitter. Δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος να επιτίθεται, γιατί αυτή είναι η ζωή ενός αθλητή. Δεν είναι μόνος του, είναι σε ένα σύστημα μέσα. Το σύστημα προσπαθεί πάντα να τον κάνει να κάνει πράγματα που πολλές φορές δεν εκφράζουν τον ίδιο. Είναι μέρος της δουλειάς αυτό. Ο Στέφανος είναι ένας ταπεινός άνθρωπος και ένα κανονικό παιδί. Παιδί της διπλανής πόρτας».

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία:

«Καλό είναι να μην πολεμάει ο κόσμος. Ολος ο κόσμος είναι προβληματισμένος, γιατί πάντα όταν υπάρχει πόλεμος είναι τεράστιος ο προβληματισμός, και ειδικά όταν ο πόλεμος είναι στην Ευρώπη, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να γίνονται αυτά τα πράγματα».

protothema.gr