Ο Snik προκαλεί τον Λιάγκα σε πυγμαχία! Έξαλλος ο παρουσιαστής – «Πόσο θλιβερό και άκομψο»

Ο Snik προκαλεί τον Λιάγκα σε πυγμαχία! Έξαλλος ο παρουσιαστής – «Πόσο θλιβερό και άκομψο»

Χαμός στο Πρωινό με τον Snik που με αφορμή την κόντρα του με τον Light που έδωσαν ραντεβού στο ρινγκ και είχε σχολιάσει η εκπομπή πριν λίγες μέρες, ο τράπερ προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία!

Η Φαίη Σκορδά έξαλλη είπε:

«Πόσο θλιβερό είναι, κλαίει όλη η Ελλάδα γι’ αυτό που έγινε και για τη βία, και συνεχίζουμε να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους ακολουθούν παιδιά και αυτοί λένε “ελάτε να πλακωθούμε”. Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας! Πριν λίγες ημέρες κάναμε αναρτήσεις όλοι και λέγαμε για το πώς συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται και αυτοί λένε μεταξύ τους “ελάτε να πλακωθούμε”. Είναι άκομψο. Δε μπορείς να λες αυτό και μετά να μην σε ενοχλεί αυτό».

Στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με τον Snik να προκαλεί τον παρουσιαστή σε πυγμαχία και εκείνος είπε σε έντονο ύφος: «Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι όψιμα ότι τα τραγούδια αυτά προβάλλουν τον σεξισμό και τη βία».

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό!

gossip-tv