Οι αλλαγές στο νέο Survivor και η έκπληξη με τον Ντάνο που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

Οι αλλαγές στο νέο Survivor και η έκπληξη με τον Ντάνο που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

Στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές στον ΣΚΑΪ για το δεύτερο Survivor. Οι ιθύνοντες του καναλιού προετοιμάζονται πυρετωδώς, καθώς την περσινή χρονιά το Survivor ήταν το δυνατό χαρτί που ανέβασε την τηλεθέαση του σταθμού.

Ωστόσο ο δεύτερος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης θα έχει σημαντικές αλλαγές. Με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη και με το Nomads να έχει ήδη ανοίξει την αυλαία, η φετινή αποστολή της παραγωγής του ΣΚΑΙ και του Survivor είναι πολύ πιο δύσκολη από πέρσι.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» το Survivor 2 θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, περισσότερους παίκτες, αλλά και άλλες παραλίες.

Το ριάλιτι αναμένεται να βγει στον αέρα στα τέλη Ιανουαρίου με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου, δηλαδή θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το πρώτο Survivor. Τα αγωνίσματα και οι δοκιμασίες θα είναι απείρως πιο δύσκολες συγκριτικά με εκείνες του Survivor 1.

Με κάποιο τρόπο που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί, στον ΣΚΑΪ θέλουν να αξιοποιήσουν τον νικητή Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναζητούν πόστο για να τον τοποθετήσουν στο νέο Survivor, καθώς πιστεύουν ότι διατηρεί έντονα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά με τους τηλεθεατές του παιχνιδιού.

Οι παίκτες θα είναι περισσότεροι, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει ο ακριβής αριθμός. Σημειώνεται ότι ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε τις 65.000.

Επίσημες προτάσεις για την ομάδα με τους διάσημους δεν έγιναν ακόμη.

Τα γυρίσματα θα γίνουν και φέτος στον Άγιο Δομίνικο αλλά και σε άλλες παραλίες. Επίσης ταυτόχρονα με το ελληνικό Survivor θα ξεκινήσει και το τούρκικο.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουν στο κανάλι του Φαλήρου στις ιατρικές εξετάσεις που θα περάσουν οι παίκτες.

Φέτος δίνεται ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα ψυχολογικά τεστ και στη συμπεριφορά του ατόμου σε συνθήκες πίεσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Survivor θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα μέχρι τον Μάρτιο και από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο πέντε φορές την εβδομάδα.

newsbeast.gr