Ο Μπισμπίκης ψάχνει οικόπεδο στα Χανιά για να στεγάσει τον έρωτά του με τη Βανδή – Τι αποκάλυψε ο Κονταρός (video)

Ο Μπισμπίκης ψάχνει οικόπεδο στα Χανιά για να στεγάσει τον έρωτά του με τη Βανδή – Τι αποκάλυψε ο Κονταρός (video)

Μια αποκάλυψη στο «Breakfast@star» έκανε ο Μανώλης Κονταρός, δηλώνοντας ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια αγορά στα Χανιά.

Ο Χανιώτης καλλιτέχνης ανέφερε: «Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και με τιμούν με τη φιλία τους. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Γνώρισα πρώτα τη Δέσποινα και μετά τον Βασίλη. Αλλά με τον Βασίλη έχουμε κάτι κοινό. Είναι κολλητός με τους παιδικούς μου φίλους από το δημοτικό. Είναι μάγκας».

Στη συνέχεια, ο Μανώλης Κονταρός, είπε: «Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βασίλης αγαπά πολύ την Κρήτη και θέλει να βρει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνα, να φτιάξει ένα σπίτι, να κατεβαίνει όποτε έχει χρόνο, να ανταμώνουμε εκεί όλοι οι φίλοι. Άρα θα ζει και τον έρωτά του εκεί».

Ακόμα, ο ίδιος μίλησε για την οικογένειά του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχω στερηθεί την οικογένειά μου και τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, βλέπω πως δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές που θα έπρεπε. Και εγώ για την οικογένειά μου το έκανα. Με τα παιδιά μου έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι. Με συμβουλεύουν αυτά και όχι εγώ».