Ο μικρό Δημήτρης από τα Χανιά ζητάει άμεσα την βοήθεια μας

Ο μικρό Δημήτρης από τα Χανιά ζητάει άμεσα την βοήθεια μας
aeweb

O 5χρονος Δημητράκης πάσχει από αιματέμεση, δηλαδή εμετό που περιέχει αίμα και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και χρήζει άμεσα να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ερευνητικό νοσοκομείο στο εξωτερικό.  

Να σημειώσουμε ότι η μητέρα του παιδιού η Χανιώτισσα Ιωάννα Ροζάκη είναι ένας άνθρωπος που τον έχουμε συνηθίσει να βοηθά τους πάντες και να τρέχει για τον συνάνθρωπο και δυστυχώς τώρα περνάει τον δικό της Γολγοθά.

Ο 5χρονος γιος της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό και ασυνήθιστο όπως φαίνεται- για τα ελληνικά ιατρικά χρονικά και πρέπει να φύγει άμεσα για το εξωτερικό, χωρίς όμως να έχει η οικογένεια τα απαραίτητα χρήματα για το ταξίδι της ελπίδας.

Χαρακτηριστικά, η Ιωάννα αναφέρει… Ο Δημητράκης είναι 5 ετών σήμερα. Είναι δίδυμος μονοζυγωτικος και γεννήθηκε 2 κιλά 33 εβδομαδων.

Μολις γεννήθηκε Αμέσως διασωληνωθηκε και έκανε εγχείρηση ολική διαφραγματοκηλη. Σε ηλικία 8 μηνών άρχισε τις αιματεμεσεις, που άλλοτε γύριζει όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας με ασθενοφόρα και c130, σε κομματωδη κατάσταση, μεταγγιζεται και τρώει παρεντερικα και άλλοτε έπειτα από 15ωρες συντηρητικά το ξεπερνά.

Είναι το πρώτο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Διάγνωση δεν υπάρχει παρόλο που η ζωή του βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ σε κάθε περιστατικό αιματεμεσης. Ο Δημήτρης χρειάζεται εξιδεικευμενο ερευνητικό νοσοκομείο και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, ώστε να γίνει η διάγνωση. Επειγη να μεταφερθεί στο μεγαλύτερο παιδονοσοκομειο της Ευρώπης.

Παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας οποίος μπορεί ας μας βοηθήσει, ώστε ο Δημητράκης να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.Το κόστος ξεπερνά τις δυνατότητες μας, μιας που ανέρχεται στις 100.000 ευρώ. Αρ. Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς 5765048515244 και IBAN GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244 Δικαιούχος η Μαμά του Δημητράκη. Ροζάκη Ιωάννα.