Ο Μιχάλης Οικονόμου και Ο Γιώργος Μακρής μετά το γάμο τους βαφτίζουν το παιδί τους!

Ο Μιχάλης Οικονόμου και Ο Γιώργος Μακρής μετά το γάμο τους βαφτίζουν το παιδί τους!

Τον γιο τους, Νικηφόρο, θέλουν να βαφτίσουν οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής. Το αγαπημένο ζευγάρι έχουν υιοθετήσει τον γιο συγγενούς του Γιώργου Μακρή. Μάλιστα η περίπτωσή του ήταν η πρώτη όπου ελληνικό δικαστήριο παραχώρησε συγγενική επιμέλεια τέκνου σε γονιό γνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε ομοφυλοφιλική σχέση.

Όπως επισημαίνουν δημοσιεύματα, η βάπτιση έχει προγραμματιστεί για μέσα στο χειμώνα, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία.

«Δεν μεγαλώνουμε αυτό το παιδί ακτιβιστικά ή εγωιστικά, για να διαδηλώσουμε ότι οι γκέι μπορούν να μεγαλώσουν και αυτοί ένα παιδί φυσιολογικά. Το κάνουμε πρωτίστως γιατί έτσι νιώθουμε, γιατί το έχουμε εμείς ανάγκη, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Ξέρουμε ότι θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους αυτή η μοιρασιά, ότι σώζουμε ένα μικρό πλάσμα από τις κακοτοπιές του ιδρύματος στο οποίο θα κατέληγε», έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ο Μιχάλης Οικονόμου ενώ ο Γιώργος Μακρής είχε πει σε δική του συνέντευξη:

«Ήξερα ότι αυτό το παιδί, αν κατάφερνε να γεννηθεί θα κατέληγε σε κάποιο ίδρυμα, δεδομένης της κατάστασης της μητέρας του που ήταν ανίκανη να το φροντίσει. Κοιταχτήκαμε με τον Μιχάλη στα μάτια και πήραμε αμέσως την απόφαση».

Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής: Υπέγραψαν χθες το σύμφωνο συμβίωσής τους

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Παντρεύτηκαν οι δύο ηθοποιοί

Ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Οικονόμου, υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης, χθες, Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή.

Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε σχέση αρκετό καιρό, την οποία και επισημοποίησαν ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Οικονόμου.

Πηγή: athensvoice.gr