Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει στο “Μαζί σου” για το My Style Rocks και τον Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει στο “Μαζί σου” για το My Style Rocks και τον Τρύφωνα Σαμαρά

Στην εκπομπή “Μαζί σου” ήταν σήμερα καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το τι συμβαίνει αυτή την εποχή με το My Style Rocks, ενώ απάντησε και για τον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Η παραγωγή του My Style Rocks εξαρτάται από κάποιους εξωτερικούς συνεργάτες από τη γειτονική Τουρκία. Πτήσεις δεν υπάρχουν, δεν υπάρχει πρόσβαση για να έρθουν, άρα υπάρχουν τεχνικά πράγματα που αυτά θα αποφασίσουν τι θα κάνουμε. Δεν είναι αν θέλει το κανάλι ή αν θέλει ο παραγωγός. Αν δεν υπάρχουν πτήσεις να έρθουν αυτοί οι άνθρωποι, αν δεν είναι ανοικτά τα μαγαζιά ώστε τα κορίτσια να αγοράσουν πράγματα για να διαγωνιστούν, δεν μπορεί να γίνει. Θα δούμε τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που είναι ειδικοί να μας πουν τα της υγείας που είναι και αξιοσέβαστοι.

Εγώ έχω εκπλαγεί από τη σοβαρότητα των ανθρώπων που διαχειρίστηκαν το θέμα και βέβαια έχω εκπλαγεί και με το κιτσαριό που υπάρχει γύρω γύρω. Από τη μία βλέπεις επιστήμονες και από την άλλη ευτελή πράγματα. Εγώ δεν λέω κιτς έναν άνθρωπο ολοκληρωτικά, αλλά εάν δω ότι εσύ φοράς κάτι που είναι κιτς ή στο δημιούργησαν, γιατί είπα και κάπου ότι ίσως επειδή είναι αυτό που είναι, εύπλαστος, του είπαν ντύσου κιτς, γιατί ήταν κιτς και δεν το παίρνω πίσω.

Από εκεί και πέρα τη στιγμή που είναι η Βανδή που γλείφει, ο Φασουλής που κάνει εκείνο και το άλλο, πάω πάσο. Είμαστε κριτές, όταν λέμε κάτι πρέπει να το υποστηρίζουμε. Ο Τρύφωνας είπε ότι ήμασταν μαζί στο FAB 5 και με στήριξε. Υπάρχουν όλες οι κασέτες, όλα τα στιγμιότυπα και μπορεί να δει ο κόσμος και να κρίνει Τρύφωνά μου. Θα δούμε πώς ήταν ο καθένας…

Όταν κάνω μια συμφωνία, έρχεται το κράτος και μου παίρνει τα λεφτά. Τα χρήματα από το My Style Rocks μου τα παίρνει το κράτος. Μεγάλοι επιχειρηματίες και φίλοι μου από το εξωτερικό, τους οποίους έχω βοηθήσει στο παρελθόν, δεν με στηρίζουν απλώς, αλλά εκδικητικά προς το κράτος με έχουν βασιλιά», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

zappit.gr