Ο κύριος Σπύρος, ο άστεγος από τα Χανιά, η προσωρινή λύση και μια αλήθεια που πρέπει να γραφτεί…

Ο κύριος Σπύρος, ο άστεγος από τα Χανιά, η προσωρινή λύση και μια αλήθεια που πρέπει να γραφτεί…

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν και τα Χανιά, ένα θέμα που απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν ο αγαπητός κύριος Σπύρος, ένας άστεγος της πόλης, ο οποίος μέσα σε αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, έπρεπε να βοηθηθεί.

aeweb

Και επειδή κάποιες φορές όταν πιστεύεις στα θάματα ή ακόμη καλύτερα, όταν οι άνθρωποι πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις για να βοηθήσουν να γίνουν κάποια μικρά αλλά πολύ σημαντικά θαύματα, αυτά τελικά συμβαίνουν.

Απαραίτητη διευκρίνηση: Τα social media πέραν της μεγάλης δύναμης, ενίοτε κάποιες φορές – όπως την συγκεκριμένη – της αποτελεσματικότητας τους, εμπεριέχουν και δόση υπερβολής και μετατρέπονται εύκολα σε πεδία διακίνησης μη διασταυρωμένων πληροφοριών.

Η πάντα δραστήρια κοινωνική ομάδα ΧΑΝΙΑ Παραπονα-Καταγγελιες, η οποία ανέδειξε και το όλο θέμα για να βρεθεί η έστω προσωρινή λύση για τον κ. Σπύρο, πληροφορεί αφενός για την θετική εξέλιξη της όλης υπόθεσης, αλλά αποκαλύπτει και μια μεγάλη και αληθινά σημαντική αλήθεια, η οποία δημόσια έπρεπε να γίνει γνωστή, για να μην αδικηθεί κανείς και να μην ακούγονται – γράφονται ανακρίβειες.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

kriti360