Ο Κρητικός που πήγε στο First Dates και έγινε viral! (video)

Ο Κρητικός που πήγε στο First Dates και έγινε viral! (video)

«Φλέρταρα τη Ζενεβιέβ αλλά το έκοψαν στο μοντάζ» δήλωσε ο Μανώλης

Ο Ηρακλειώτης Μανώλης Τσικριτσάκης από το First Dates και που προκάλεσε αντιδράσεις με τη δήλωση «άντρας παλαιών αρχών» απαντά στην εκπομπή «Γεια Σου» στους επικριτές του.

Ένας παίκτης από το First Dates προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media μετά την δήλωση του ότι ήταν «άντρας παλαιών αρχών» και σήμερα μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι φλέρταρε την Ζενεβιέβ αλλά το συγκεκριμένο απόσπασμα το έκοψαν στο μοντάζ.

«Δήλωσα συμμετοχή στο ριάλιτι γιατί είχα χάσει ένα στοίχημα με φίλους. Δεν με ενθουσίασε, μετά από ένα σημείο βαρέθηκα. Πήγα εκεί πέρα για την πλάκα μου, δεν είχα σοβαρό σκοπό. Κάθε σοβαρός άνθρωπος αν θέλει να βρει κάτι, δεν θα πάει εκεί πέρα για να κάνει σχέση..Οι περισσότεροι πηγαίνουν εκεί πέρα για να κάνουν νούμερα, για να πουν κάτι που θα σχολιαστεί» είπε αρχικά.

Όσο για το «άντρας παλαιών αρχών» εξήγησε ότι… δεν διασκεδάζει με τον τρόπο που διασκεδάζει η σημερινή νεολαία. «Δεν ακούω τους τραπερς, τους θεωρώ σκουπίδια», ενώ για τις αντιδράσεις που προκάλεσε απάντησε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δέκα εκατομμύρια άτομα και δέκα εκατομμύρια διαφορετικές απόψεις.

Παρόλα αυτά δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η πρώην σχέση του είχε το σώμα της Jennifer Lopez και το πρόσωπο της Angelina Jolie… Tέλος μίλησε και για τη ζενεβιέβ, λέγοντας ότι ήταν πολύ όμορφη και θα προτιμούσε να βγει ραντεβού μαζί της.