Ο Κωστόπουλος επέστρεψε από το Ντουμπάι και μίλησε για «δολοφονία χαρακτήρων» (video)

Ο Κωστόπουλος επέστρεψε από το Ντουμπάι και μίλησε για «δολοφονία χαρακτήρων» (video)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε από το Ντουμπάι, μόνος και κατά την άφιξή του μίλησε για όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το ταξίδι του.

Επανέλαβε ότι στο Ντουμπάι πήγε για δουλειές, εκφράζοντας παράλληλα τη στενοχώρια του για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον ίδιο αλλά ακόμα περισσότερο για τα παιδιά του.

Αναφέρθηκε σε δολοφονίες χαρακτήρων, για τις κατάρες, για τα παιδιά του, και για τις δουλειές που βρήκε στο Ντουμπάι και στα Βαλκάνια, αφού «δεν με θέλουν εδώ».

«Πήγα εκεί γιατί δουλεύω, είναι γνωστό αυτό. Είναι πάρα πολύ άσχημα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκα. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζει ο άλλος τη ζωή σου, τι ζεις, αν έχεις λεφτά, αν έχεις δουλειά, δεν έχει μια εικόνα και δεν μπορεί να αναφέρει διαφορά».

«Υπάρχουν κτήνη τα οποία είναι του διαδικτύου… Για οποιοδήποτε άλλο κτήνος υπάρχουν διάφοροι ρατσισμοί, για γκέι, για μαύρους, για άσπρους, για γυναίκες, ας τους σκεφτούμε όλους πριν μιλήσουν και κριτικάρουν εμένα».

Όσον αφορά τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά, ανέφερε ότι δεν έκανε κάτι κακό, ότι είναι ένα παιδί 22 ετών που βρέθηκε εκεί και διασκέδασε.

Πήγε να φύγει πριν βγουν τα αποτελέσματα όλων των επιβατών και προκάλεσε αντιδράσεις

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Tlife.gr, με το που έφτασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και πριν βγουν τα αποτελέσματα όλων των επιβατών, πήγε να φύγει από το αεροδρόμιο.

Η κίνηση του αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συνεπιβατών του, με αποτέλεσμα να γίνει έντονο επεισόδιο με διαμαρτυρίες και φωνές.