Ο Γκλέτσος αποκάλυψε πως ζητάει αρνητικό τεστ κορωνοϊού, πριν έχει ερωτική… επαφή. (video)

Ο Γκλέτσος αποκάλυψε πως ζητάει αρνητικό τεστ κορωνοϊού, πριν έχει ερωτική… επαφή. (video)

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξέρει να βγάζει τίτλους ακόμα και τώρα, στην εποχή του κορωνοϊού που διανύουμε. Πόσω μάλλον όταν η δήλωση που έχει κάνει αφορά τις ερωτικές του επιδόσεις.

Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Star, η «Η φωλιά των Κου-Κου» και ρωτήθηκε επί του θέματος αυτού και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

«Δεν έχω δεσμούς και τέτοια. Αν ρωτάτε αν είμαι ενεργός, σαφώς είμαι ενεργός», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αν δεν υπάρχει φλερτ, βέβαια μέσα στον κορωνοϊό και την πανδημία, είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το αν ζητάει Covid-Test πριν από κάθε επαφή του, παραδέχθηκε πως όντως έτσι συμβαίνει: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ και μου ζητάνε. Προτιμώ το μοριακό τεστ» σχολίασε ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Η συνεργασία με Γεωργίου

Τέλος αναφορικά με την συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου, ανέφερε ότι δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους τώρα που θα πάει στο MEGA. «Εγώ είμαι με αυτά τα παιδιά, μου έκαναν την τιμή να με διαλέξουν και να με ξαναφέρουν στα πράγματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δεν έχω πληροφορίες γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει».

gazzetta.gr