Ο Γιώργος Λιάγκας εκτός εαυτού με τον Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους»

Ο Γιώργος Λιάγκας εκτός εαυτού με τον Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους»

“Εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς που έχουν την ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο στο tik tok, να ντύνονται ωραία”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

aeweb

Μετά την προβολή ενός βίντεο όπου ανάρτησε ο Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα του θανάτους της Τζωρτζίνας, στο οποίο ο ίδιος τραγουδά, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. Ο δημοσιογράφος ξέσπασε στον αέρα.

«Εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς που έχουν την ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο στο tik tok, να ντύνονται ωραία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού:

«Είναι ένα παιδί τετραπληγικό στο νοσοκομείο… Κι εσύ ανεβάζεις 29/1/22 τραγούδι σου παλιό; Έχεις την ψυχραιμία να πιάσεις το κινητό και να μπεις στο tik tok και να τραγουδάς Κότσιρα; Άλλοι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους πάνε σε ψυχιάτρους και ψυχολόγους και παίρνουν ψυχοφάρμακα για να ξεπεράσουν τον χαμό των παιδιών τους. Ούτε γυμναστική κάνουν, ούτε τραγούδια λένε! Αυτό κάνει ένας γονιός που πενθεί για τον θάνατο του παιδιού του».

«Οι γονείς σκοτώνουν για τα παιδιά τους, δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

zappit.gr