Ο Γιώργος Λιάγκας εκτός εαυτού με τον Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους»

"Εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς που έχουν την ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο στο tik tok, να ντύνονται ωραία", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο Γιώργος Λιάγκας εκτός εαυτού με τον Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους»

“Εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς που έχουν την ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο στο tik tok, να ντύνονται ωραία”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την προβολή ενός βίντεο όπου ανάρτησε ο Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα του θανάτους της Τζωρτζίνας, στο οποίο ο ίδιος τραγουδά, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. Ο δημοσιογράφος ξέσπασε στον αέρα.

«Εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς που έχουν την ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο στο tik tok, να ντύνονται ωραία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού:

«Είναι ένα παιδί τετραπληγικό στο νοσοκομείο… Κι εσύ ανεβάζεις 29/1/22 τραγούδι σου παλιό; Έχεις την ψυχραιμία να πιάσεις το κινητό και να μπεις στο tik tok και να τραγουδάς Κότσιρα; Άλλοι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους πάνε σε ψυχιάτρους και ψυχολόγους και παίρνουν ψυχοφάρμακα για να ξεπεράσουν τον χαμό των παιδιών τους. Ούτε γυμναστική κάνουν, ούτε τραγούδια λένε! Αυτό κάνει ένας γονιός που πενθεί για τον θάνατο του παιδιού του».

https://www.youtube.com/watch?v=QLl6lA45yDQ

«Οι γονείς σκοτώνουν για τα παιδιά τους, δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

zappit.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.

Δημοφιλή

  1. Χανιά: Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση – Το τροχαίο με νεκρό 22χρονο στη Σούδα, το αυτοκίνητο του αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού και οι σχέσεις με αρχηγό κόμματος
  2. Χανιά: Η ακτινογραφία της μαφίας – Ο Αρχηγός, ο «Αυστραλός», ο «Μικρός» και οι τρεις υποομάδες – Πήραν με εκβιασμούς εκκλησιαστική περιουσία €1,5 εκατ.
  3. Χανιά: Κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο «εγκέφαλος» της μαφίας
  4. Χανιά: Η επιχείρηση που αποκάλυψε τη μαφία στην Κρήτη – Οι δύο μυστικοί αστυνομικοί – Τα δύο αδέλφια με πολυτελή ξενοδοχεία και παρελθόν στους εκβιασμούς οι αρχηγοί
  5. Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ – Συλλήψεις αστυνομικών, στρατιωτικών και επιχειρηματιών
  6. Χανιά: “Δολοφόνοι”… Γέμισαν συνθήματα τα περιπολικά και τις κλούβες έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο για τον θάνατο του Μανιουδάκη (φωτο)
  7. Χανιά: “Μη φοβάσαι τίποτα, γίγαντα, σ’αγαπάμε” – Με χαμόγελα και χειροκροτήματα η μεταγωγή των δύο αδερφών απ’ τον Σταυρό για την εγκληματική οργάνωση (video)