Ο Δήμαρχος Χανίων είναι ζευγάρι με την Δόμνα Μιχαηλίδου τους τελευταίους 15 μήνες!

Ο Δήμαρχος Χανίων είναι ζευγάρι με την Δόμνα Μιχαηλίδου τους τελευταίους 15 μήνες!

Η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης είναι ζευγάρι εδώ και 15 μήνες και, παρότι δεν περνούν όσο χρόνο ήθελαν μαζί, κρατούν ζωντανή τη σπίθα του έρωτα. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας, άνθισε μια δυνατή σχέση ανάμεσά τους…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, η σχέση τους προχωρά με γοργούς ρυθμούς ενώ, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος διατηρεί και μια πρότυπη βιοτεχνία παραγωγής ξεροτήγανων, είχε την ευκαιρία να έρθει στην Αθήνα και κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να περάσει κάποιες στιγμές με την αγαπημένη του, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Πηγή φωτογραφίας: Real News

Δυστυχώς, λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους, οι δυο τους δεν έχουν τη δυνατότητα να περνούν όσο χρόνο ήθελαν μαζί.

Το love story των δύο πολιτικών

Τόσο η 33χρονη υφυπουργός Εργασίας όσο και ο 39χρονος δήμαρχος Χανίων προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες στη σχέση τους, γνωρίζοντας πως οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές, ο φόρτος της εργασίας μεγάλος, όπως και η απόσταση που τους χωρίζει. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2019, με αφορμή μια προγραμματισμένη επίσκεψη της Δόμνας Μιχαηλίδου στο Δημαρχείο Χανίων.

Λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων και των δυο, οι συναντήσεις τους δεν ήταν συχνές, όμως σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, η σχέση τους έχει περάσει στο επόμενο στάδιο, αφού ο Παναγιώτης Σημανδηράκης έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς της υφυπουργού.

Ο Δήμαρχος Χανίων είναι ζευγάρι με την Δόμνα Μιχαηλίδου τους τελευταίους 15 μήνες!

tlife.gr