Ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα – «Φιλάς ωραία» (video)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα – «Φιλάς ωραία» (video)

“Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;” είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φιλοξενήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από το γεγονός πως ο ηθοποιός λέει ανοιχτά τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα:

«Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω. Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης και κατευθύνθηκε προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» είπε κι έδωσε ένα φιλί στον παρουσιαστή. «Φιλάς ωραία» αποκρίθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά» απάντησε ο ηθοποιός.

zappit.gr