Ντελιβεράς ξυλοκόπησε άγρια μητέρα και γιο επειδή του έκαναν παρατήρηση (φωτο)

Ντελιβεράς ξυλοκόπησε άγρια μητέρα και γιο επειδή του έκαναν παρατήρηση (φωτο)

Θύμας άγριας και βίαιης επίθεσης έπεσε ένας 45χρονος άνδρας μαζί με τη 70χρονη μητέρα του Νέο Ηράκλειο, καθώς ένας διανομές του ξυλοκόπησε επειδή του έκαναν… παρατήρηση για το παρκάρισμά του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR έφερε στο φως φωτογραφίες από το πρωτοφανές περιστατικό, αποκαλύπτωντας τα σημάδια που φέρει ο άνδρας από τα χτυπήματα του διανομέα φαγητού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο διανομέας άφησε τη μηχανή του στην είσοδο του πάρκινγκ της πολυκατοικίας και τού έκανε παρατήρηση ένας ένοικος αυτής, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Η φασαρία αναστάτωσε τη γειτονιά ενώ η μητέρα του 45χρονου που άκουσε φωνές κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Τότε, η 70χρονη γυναίκα, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ο ντελιβεράς την έπιασε από τα μαλλιά και την έσυρε στην πυλωτή, ξεριζώνοντάς τα.

Αστυνομικοί του τμήματος Ηρακλείου Αττικής αναζήτησαν τον ντελιβερά στις γειτονιές της περιοχής. Τον εντόπισαν σε λιγότερο από μισή ώρα και του πέρασαν χειροπέδες.

«Από μαρτυρίες στην αστυνομία καταδεικνύεται ότι ο δράστης ντελιβεράς έχει βίαιο παρελθόν το έχει ξανα κάνει, έχει τσακωθεί και γενικά κάποιο πρόβλημα με τα νεύρα του τον οδηγεί σε βίαιες πράξεις», σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα.