Ο έρωτας έχει… κάψει τη Δούκισσα Νομικού!

Ο έρωτας έχει… κάψει τη Δούκισσα Νομικού!

Ο έρωτας έχει… κάψει τη Δούκισσα Νομικού!

Σούπερ αποκαλύψεις για όλους και για όλα έκανε η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού. Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή αποκάλυψε ότι ο έρωτας που έχει αισθανθεί για κάποιον την έχει κάψει και ότι οι άνδρες δεν την φλερτάρουν.

Η παρουσιάστρια του «Just the two of us» είπε ότι έχει χτυπηθεί κεραυνοβόλα από έρωτα. Η Δούκισσα σε συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή δεν δίστασε να τσαλακώσει την εικόνα της και να μιλήσει πιο ανοιχτά για την προσωπικής της ζωή.

Τώρα, το καθένα από αυτά, από μόνο του είναι είδηση. Και ότι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και ότι έχει «καεί» στον έρωτα και ότι οι άντρες που την φλερτάρουν είναι λίγοι. Εξαρτάται, βέβαια, πως εκλαμβάνει ο καθένας την έννοια «λίγοι».
 
«Δεν υπάρχουν όρια στον έρωτα. Όταν είσαι ερωτευμένος, δεν κάνεις θυσίες, κάνεις ό,τι μπορείς για να είναι ο άλλος ευτυχισμένος. Το κάνεις με την καρδιά σου, το κάνεις γιατί χαίρεσαι να βλέπεις τον άλλο να χαμογελά. Αν θέλεις να σου πω κάτι χαρακτηριστικό, έχω πάρει το αεροπλάνο, χωρίς βαλίτσες, χωρίς τίποτα, για να πάω να δω κάποιον μόνον για μία μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Δούκισσα προχώρησε ακόμα παραπέρα και είπε πως αν το ένιωθε θα παντρευότανε χωρίς να το μάθει κανείς. «Αν το ένιωθα, αν το ένιωθε κι εκείνος φυσικά, ας παντρευόμασταν και ας μην το μάθαινε κανείς! Είναι βέβαια δύσκολο να το νιώσεις και να το εννοείς πραγματικά. Να μην είναι επιπόλαια η απόφασή σου. Για μένα ο γάμος είναι κάτι ιερό και πρέπει να γίνεται μόνον όταν είναι κανείς αρκετά ώριμος και συνειδητοποιημένος».

protothema.gr