Νίκος Ζωιδάκης: Τι λέει ο Χανιώτης καλλιτέχνης για την αποχώρησή του από το σχήμα Πλούταρχος – Ασλανίδου

Νίκος Ζωιδάκης: Τι λέει ο Χανιώτης καλλιτέχνης για την αποχώρησή του από το σχήμα Πλούταρχος – Ασλανίδου

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε ο Νίκος Ζωιδάκης. Ο γνωστός λυράρης και τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία με Πλούταρχο και Μελίνα Ασλανίδου, από την οποία αποχώρησε, αλλά και για τις τελευταίες στιγμές του Στάθη Ψάλτη.

«Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω λυράρης, γιατί τότε μας δέρνανε, είχα πρωτοπάρει τη λύρα και όταν ήρθε η μάνα μου να με χτυπήσει την έβαλα μπροστά. Παίζει μια βεργιά πάνω στη λύρα και την κάνει χίλια κομμάτια. Την πήρε μετά και την πέταξε σε ένα χαντάκι.

Πήγα μετά και τη μάζεψα. Αυτή τη λύρα την έχει τώρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μια συνεργασία σταθμός στην καριέρα μου ήταν με την Άννα Βίσση. Δεν έχω γνωρίσει τόσο “άρρωστο” άνθρωπο με τη δουλειά του», είπε αρχικά ο Νίκος Ζωιδάκης.

Ο Νίκος Ζωιδάκης είπε στη συνέχεια: «Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα από τη συνεργασία με Πλούταρχο και Ασλανίδου. Ήταν μια κακή στιγμή γενικά για το συγκεκριμένο σχήμα. Κάποιοι συνεργάτες του Γιάννη και της Μελίνας κάποιο λάθος κάνανε και μου είπαν ότι δεν χωρούσε η φωτογραφία μου έξω από το μαγαζί. Δεν επιτρεπόταν να δεχθώ να μην μπει η φωτογραφία μου».

Για τον Στάθη Ψάλτη, ο Νίκος Ζωιδάκης είπε: «Ήταν τρομερή η γνωριμία μου με τον Στάθη Ψάλτη, ήταν εξαιρετικός, ψυχούλα. Τον είδα στο νοσοκομείο τέσσερις μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Είχαν αρχίσει να πέφτουν τα μαλλιά του, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Δεν έχανε το χιούμορ του μέχρι την τελευταία στιγμή».

zappit.gr