Νίκος Μουτσινάς: «Είναι αυτό που δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί…»

Νίκος Μουτσινάς: «Είναι αυτό που δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί…»

Νίκος Μουτσινάς: «Είναι αυτό που δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί…»
explore Chania

Έγινε όλο αυτό. Και μετά όταν φτάσεις, φτάσεις, φτάσεις και ακούσεις ένα μικρό πουφ, λες δεν έχω άλλη αναπνοή και αναγκαστικά πας προς τα πάνω.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ποδαρικό στο πλατό του Dot και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νίκο Μουτσινά για πολλά. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξομολογήθηκε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον θάνατο της μητέρας του και πώς κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά.

«Ένα χρόνο έζησα σε πένθος. Είναι αυτό που δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί. Πώς γίνεται ενώ γνωρίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι που έχουμε έχει φινάλε, να παραμυθιαζόμαστε με κάποιο τρόπο και λες δεν θα γίνει κάτι. Και όταν αρχίζει και φεύγει κόσμος και λες ο πάγκος αδειάζει, τι γίνεται;

Έγινε όλο αυτό. Και μετά όταν φτάσεις, φτάσεις, φτάσεις και ακούσεις ένα μικρό πουφ, λες δεν έχω άλλη αναπνοή και αναγκαστικά πας προς τα πάνω. Είχα κάνει ψυχοθεραπεία 7 χρόνια και μετά άρχισα να το βλέπω πιο ενεργειακά» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Για τα κιλά που έχασε, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: «Πέταξα πάρα πολλά κιλά, πάνω από 20 κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι πέρασα τα 100, ήμουν 102. Και είπα ότι τα 102 στην ηλικία που είμαι, στα 42, σε ένα μήνα θα γίνουν 115 και έχω τελειώσει».

zappit.gr