Νικολέττα Καρρά: Μου λείπουν πολύ οι γονείς μου!

Νικολέττα Καρρά: Μου λείπουν πολύ οι γονείς μου!

Έκοψε τα μακριά της μαλλιά και υιοθέτησε το κοντοκουρεμένο look που ομολογουμένως της πάει πολύ… Ο λόγος για τη Νικολέττα Καρρά, ή αλλιώς το «Μαράκι» τη σύντροφο του Σάκη Μπουλά στο σίριαλ «50-50».

Για την κρίση στο χώρο της υποκριτικής, η γνωστή ηθοποιός λέει στο “Down Town”: «Νιώθω ευλογημένη που μέσα σε όλο αυτό τον χαμό, είχα τρεις δουλειές. Μπορεί να είναι τύχη, συγκυρίες, κατάλληλες συνεργασίες την κατάλληλη στιγμή. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις δυνατότητες κάποιου, γιατί πολλοί καλοί ηθοποιοί έχουν μείνει απέξω. Είναι δύσκολη εποχή για όλους. Κι εγώ έχω άγχος για του χρόνου. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, ή αν θα κάνω κάτι. Είμαι στο κενό. Ζώ από αυτή την δουλειά περίπου επτά χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια δεν έχω μείνει ποτέ άνεργη. Αν τύχει στο ζενίθ της κρίσης να μην έχω δουλειά, εντάξει θα το αντέξω. Έτσι κι αλλιώς η κρίση είναι στην φύση της δικής μας δουλειάς».

Για το θέμα οικογένεια, πρώτα πρέπει να έλθει ο γάμος και μετά το παιδί για τη Νικολέττα. Η ηθοποιός έχασε τον πατέρα της, όταν  ήταν οκτώ ετών και τη μητέρα της, όταν ήταν 23 χρόνων. «Μου λείπουν πολύ οι γονείς μου, ιδίως στις χαρές. Όταν μου συμβαίνει κάτι καλό, σκέφτομαι τη μαμά μου και πόσο θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί της. Το θέμα οικογένεια, λοιπόν, για μένα βασίζεται εκεί. Από πολύ μικρή έμεινα μόνη μου και αναγκάστηκα να παλέψω για να ζήσω. Ήξερα ότι δεν είχα κανέναν, πως έπρεπε να είμαι αυτόνομη, ανεξάρτητη και να μπορώ να τα βγάλω πέρα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Εκεί μάλλον στηρίζεται και το ότι κατά βάθος είμαι αντράκι».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ