Νέο σοκ στην Κρήτη – Βιασμός μαθήτριας σε σχολείο

Νέο σοκ στην Κρήτη – Βιασμός μαθήτριας σε σχολείο

Ένα πολύ βαρύ περιστατικό σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες σε δημόσιο σχολείο του Ηρακλείου στην σκιά των γεγονότων που συγκλονίζουν την Ελληνική κοινή γνώμη με τις απανωτές υποθέσεις ασέλγειας και βιασμών ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του flashnews η νέα φρικιαστική αυτή υπόθεση αναφέρεται σε μαθητή λυκείου του Ηρακλείου ο οποίος φέρεται να βίασε στις τουαλέτες του σχολείου μαθήτρια μικρότερης ηλικίας από το γυμνάσιο. Πράξη την οποία σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας παραδέχτηκε και ο ίδιος δηλώνοντας μάλιστα μετανιωμένος ενώπιον των καθηγητών του σχολείου!

Το φρικιαστικό περιστατικό πήρε τεράστια διάσταση όπως αναμενόταν στην μαθητική κοινότητα αλλά και στον κύκλο των εκπαιδευτικών, με το σχολείο να ενημερώνει τις αρχές για το περιστατικό.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται.

Ο μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο όπως ήταν αναμενόμενο με συνοπτικές διαδικασίες,ενώ οι συμμαθητές του είναι ανάστατοι από τον βιασμό της ανήλικης μαθήτριας.