Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος, αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο

Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος, αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο

Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος, αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο

Νεκρός βρέθηκε τελικά μέσα στο αυτοκίνητο του, μεταξύ των χωριών Λάκκων και Φουρνέ ο 46χρονος Σταύρος Σταυριανουδάκης.

Ο 46χρονος που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο.

Επισημαίνεται πως το αυτοκίνητο στο όποιο βρέθηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας βρίσκονταν σταματημένο στο συγκεκριμένο σημείο από χθες το πρωί καθώς κάτοικοι της περιοχής το είχαν δει ακινητοποιημένο στο ίδιο μέρος.

Τελικά, μετά και από την δημοσιότητα που δόθηκε στην εξαφάνιση του 46χρονου, σήμερα στις 8 το πρωί,κι έπειτα από τις μαρτυρίες των κατοίκων πως υπήρχε ένα Ι.Χ σταθμευμένο στο σημείο από την προηγούμενη ημέρα, ομάδα εθελοντών του δήμου Πλατανιά και κατοίκων της περιοχής έφθασαν στον τόπο, όπου τελικά διαπίστωσαν πως μεσα στο όχημα βρίσκονταν νεκρός ο 46χρονος βιβλιοπώλης.

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος πατέρας ενός παιδιού μόλις έξι μηνών, αγνοείτο από το Σάββατο το πρωί, όταν έκλεισε το κατάστημά του, καθώς διατηρούσε βιβλιοπωλείο στην περιοχή των Βρυσσών, και αναχώρησε με το αυτοκίνητό του ΥΝΙ 3431 Saab cabrio μαύρου χρώματος προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σημειωθεί πως ο 46χρονος δεν φαίνονταν να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καθως στο στενό οικογενιακό του περιβάλλον δεν εδειχνε αγχωμένος ή προβληματισμένος για κάτι, ενώ ήταν αγαπητός και στην κοινωνία του χωριού του.

Στο σημείο έχει σπεύσει ο ιατροδικαστής για τη διενέργεια αυτοψίας.

ΠΗΓΗ Flashnews