Νεκρή 21χρονη γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι (φωτο)

Νεκρή 21χρονη γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι (φωτο)

Μια τραγωδία συγκλονίζει από το πρωί της Τρίτης το Παγκράτι με μια νεαρή γυναίκα να χάνει τη ζωή της μετά από πτώση που είχε από μπαλκόνι διαμερίσματος δευτέρου ορόφου.

Απαντήσεις στο γιατί σημειώθηκε η τραγωδία με θύμα την 21χρονη κοπέλα που έπεσε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε στο Παγκράτι αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν σπεύσει στο σημείο.

Η τραγωδία με θύμα την γεννημένη το 2001 κοπέλα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Παγκρατίου, την οδό Μάρκου Μουσούρου.

Το ρολόι έδειχνε 11 το πρωί της Τρίτης όταν έγινε αντιληπτή η πτώση στο κενό της νεαρής Ελληνίδας από το κτήριο που βρίσκεται στον αριθμό 70 της οδού Μάρκου Μουσούρου στο Παγκράτι.

Για την ώρα η αιτία της πτώσης της κοπέλας στο κενό παραμένει αδιευκρίνιστη με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι η 21χρονη κοπέλα διέμενε σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας στο Παγκράτι αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στο κενό από την ταράτσα του κτηρίου.

newsbomb.gr