Νέες φοιτητικές κινητοποιήσεις στα Χανιά

Νέες φοιτητικές κινητοποιήσεις στα Χανιά

Σε νέες κινητοποιήσεις κατέρχονται από την Πέμπτη φοιτητές του Πολυτεχνείου και σπουδαστές του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ (πρώην ΤΕΙ Χανίων).

Ο Σύλλογος Σπουδαστών ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. Χανίων (πρώην ΤΕΙ Χανίων) με ανακοίνωση που απέστειλε γνωστοποιεί πως προχωρά από αύριο σε τριήμερη κατάληψης της Σχολής μέχρι και τις 4/11.

Επίσης το Σάββατο 2/11 θα συμμετέχει σε σύσκεψη εργαζομένων – εκπαιδευτικών–μαθητών-φοιτητών για την προετοιμασία της πανεκπαιδευτικής πορείας στα Χανιά με προ-συγκεντρωση στην Δημοτική Αγορά. Την Δευτέρα 4/11 θα συμμετέχει σε πανεκπαιδευτική πορεία στα Χανιά με προσυγκεντρωση την Δημοτική αγορά. Την Τρίτη 5/11 θα υπάρξει κινητοποίηση του συλλόγου στην ΓΣΤ και την Τετάρτη 6/11 εκ νέου γενική συνέλευση για αποτίμηση της δράσης και επανασχεδιασμό.

Επίσης ο Ενιαίος Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης γνωστοποιεί με ανακοίνωση του την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του για:

Κατάληψη του ιδρύματος, κόντρα στις εκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις, από Πέμπτη 31/10 μέχρι Τετάρτη 6/11
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Πορεία όλων των φοιτητικών συλλόγων στο κέντρο της Αθήνας, αύριο 31/10
Συντονισμός μαθητών-φοιτητών-εκπαιδευτικών το Σάββατο 2/11 για κάλεσμα και οργάνωση πανεκπαιδευτικής πορείας στα Χανιά
Πανεκπαιδευτική πορεία ενάντια στις εκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις τη Δευτέρα 4/11 στα Χανιά, σε ώρα και μέρος που θα αποφασιστεί από τη σύσκεψη του Σαββάτου.
Εκ νέου Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 6/11 στη 1.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο Α2

Χανιώτικα νέα