Νέες φοιτητικές κινητοποιήσεις στα Χανιά

Νέες φοιτητικές κινητοποιήσεις στα Χανιά

Νέες φοιτητικές κινητοποιήσεις στα Χανιά

Σε νέες κινητοποιήσεις κατέρχονται από την Πέμπτη φοιτητές του Πολυτεχνείου και σπουδαστές του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ (πρώην ΤΕΙ Χανίων).

Ο Σύλλογος Σπουδαστών ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. Χανίων (πρώην ΤΕΙ Χανίων) με ανακοίνωση που απέστειλε γνωστοποιεί πως προχωρά από αύριο σε τριήμερη κατάληψης της Σχολής μέχρι και τις 4/11.

Επίσης το Σάββατο 2/11 θα συμμετέχει σε σύσκεψη εργαζομένων – εκπαιδευτικών–μαθητών-φοιτητών για την προετοιμασία της πανεκπαιδευτικής πορείας στα Χανιά με προ-συγκεντρωση στην Δημοτική Αγορά. Την Δευτέρα 4/11 θα συμμετέχει σε πανεκπαιδευτική πορεία στα Χανιά με προσυγκεντρωση την Δημοτική αγορά. Την Τρίτη 5/11 θα υπάρξει κινητοποίηση του συλλόγου στην ΓΣΤ και την Τετάρτη 6/11 εκ νέου γενική συνέλευση για αποτίμηση της δράσης και επανασχεδιασμό.

Επίσης ο Ενιαίος Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης γνωστοποιεί με ανακοίνωση του την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του για:

Κατάληψη του ιδρύματος, κόντρα στις εκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις, από Πέμπτη 31/10 μέχρι Τετάρτη 6/11
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Πορεία όλων των φοιτητικών συλλόγων στο κέντρο της Αθήνας, αύριο 31/10
Συντονισμός μαθητών-φοιτητών-εκπαιδευτικών το Σάββατο 2/11 για κάλεσμα και οργάνωση πανεκπαιδευτικής πορείας στα Χανιά
Πανεκπαιδευτική πορεία ενάντια στις εκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις τη Δευτέρα 4/11 στα Χανιά, σε ώρα και μέρος που θα αποφασιστεί από τη σύσκεψη του Σαββάτου.
Εκ νέου Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 6/11 στη 1.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο Α2

Χανιώτικα νέα