Νεαροί πήγαν να πάρουν δέμα με ναρκωτικά απο το πλοίο στα Χανιά

Νεαροί πήγαν να πάρουν δέμα με ναρκωτικά απο το πλοίο στα Χανιά

Νεαροί πήγαν να πάρουν δέμα με ναρκωτικά απο το πλοίο στα Χανιά

Ο ειδικός αστυνομικός σκύλος είχε εντοπίσει το δέμα με τα ναρκωτικά και οι τρεις νεαροί που πήγαν να το παραλάβουν «φόρεσαν» χειροπέδες

Στη σύλληψη δύο 21χρονων απο τα Χανιά και ενός 23χρονου αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και στην κατάσχεση φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης συνολικού μικτού βάρους εκατόν δέκα πέντε γραμμαρίων και είκοσι πέντε εκατοστόγραμμων (115,25 γρ.), προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στο επιβατικό λιμάνι της Σούδας, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποιήθηκε έλεγχος με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ., σε δέμα το οποίο παραλήφθηκε από μια 21χρονη με τη συνοδεία των έτερων συλληφθέντων και περιείχε μία νάιλον συσκευασία με την ποσότητα ναρκωτικών ουσιών τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Γραφείο Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.

flashnews.gr