Νεαρή Χανιώτισσα καταγγέλλει οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ: «Με έβρισε και με απείλησε»

Νεαρή Χανιώτισσα καταγγέλλει οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ: «Με έβρισε και με απείλησε»

Χανιώτισσα οδηγός καταγγέλλει οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, ο οποίος φέρεται να την έβρισε και να της συμπεριφέρθηκε απειλητικά όταν εκείνη προσπαθούσε να παρκάρει στην πλατεία 1866. Υποστηρίζει μάλιστα πως ενημέρωσε και τον σταθμάρχη, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα και τώρα προειδοποιεί πως θα προβεί και στις νόμιμες ενέργειες αν δεν υπάρξει απολογία για το περιστατικό.

Αναφέρει:

«Την Τετάρτη το απόγευμα στις 18.00 ήμουν στο κέντρο των Χανίων στη Χατζημιχάλη Γιάνναρη με το αυτοκίνητο μου.

Πηγαίνοντας να στρίψω για να βρεθώ στη δεξιά μεριά της πλατείας 1866, είδα να ξεπαρκάρει μια κοπέλα από την πρώτη θέση των δημοτικών πάρκινγκ. Έχοντας ανάψει αλαρμ περιμένω να βγει για να παρκάρω εγώ στη θέση της.

Πίσω μου ήταν ένα λεωφορείο. Μόλις φεύγει η κοπέλα πάω να μπω στη θέση, όμως όποιος γνωρίζει το συγκεκριμένο δρόμο καταλαβαίνει ότι εφόσον ήμουν στην αριστερή λωρίδα εκείνων που θέλουν να στρίψουν και όχι να προχωρήσουν προς τη Σκαλίδη, η στροφή είναι πολύ κλειστή οπότε έπρεπε να πάω λίγο πίσω για να καταφέρω να παρκάρω.

Δε μπορούσα όμως να κάνω πίσω γιατί το λεωφορείο δεν περίμενε 5 δευτερόλεπτα για να παρκάρω αλλά κόλλησε πίσω μου με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κουνήσει κανένας από τους 2!

Ξεκίνησε να με βρίζει μπροστά σε όλο τον κόσμο και συνέχισε με το να πει «Μην κατέβω κάτω..!»

1. Για τα λεωφορεία δεν ισχύει ο ΚΟΚ που λέει ότι πρέπει το πίσω όχημα να κρατάει απόσταση από το μπροστινό;

2. Οδηγός ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ δε σέβεται τους επιβάτες που έχει μέσα και ξεκινάει να βρίζει και να απειλεί εν ώρα εργασίας;

3. Έχει δικαίωμα ο κάθε ένας να βρίζει και να απειλεί κάποιον στο δρόμο;

Έπειτα πήγα και βρήκα το σταθμάρχη των αστικών απέναντι από την αγορά, του ανάφερα το συμβάν και άφησα τα στοιχεία μου προειδοποιώντας τον ότι αν δε μου ζητήσει ο οδηγός συγνώμη θα κάνω μήνυση στην εταιρεία.

Παρόλα αυτά δεν έκανε καν τον κόπο ούτε συγνώμη να μου ζητήσει, και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τη μήνυση γιατί δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εκφοβίζει έναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον στην προκειμένη περίπτωση που ένας επαγγελματίας οδηγός δεν ξέρει καν τους βασικούς κανόνες οδήγησης».

zarpanews.gr – φωτο αρχείου