Νέα τροπή στην υπόθεση Παντελίδη: Η φωτο του νέου μάρτυρα και η αποκάλυψη για το μοιραίο βράδυ (video)

Νέα τροπή στην υπόθεση Παντελίδη: Η φωτο του νέου μάρτυρα και η αποκάλυψη για το μοιραίο βράδυ (video)

Φωτογραφία του μάρτυρα που, με την κατάθεση του, έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση, δημοσιεύεται σήμερα και μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τα ερωτήματα γύρω από το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη.

Η φωτογραφία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Realnews και η γυναίκα που σύμφωνα με τον μάρτυρα οδηγούσε το μοιραίο βράδυ το τζιπ αναρωτιέται πού ήταν αυτός ο άνθρωπος τόσο καιρό και γιατί δεν είχε μιλήσει νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στην αντεπίθεση περνούν οι δύο κοπέλες οι οποίες επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη ύστερα από την εμφάνιση του νέου μάρτυρα που με την κατάθεσή του ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για την υπόθεση.

Η εφημερίδα δημοσιεύει τη φωτογραφία του νέου μάρτυρα με τον Παντελή Παντελίδη, λίγες ώρες πριν από το μοιραίο δυστύχημα. Ο 50χρονος ήταν υπεύθυνος για τις μάρκες τη βραδιά εκείνη στο σπίτι όπου βρισκόταν ο τραγουδιστής και οι δύο κοπέλες παίζοντας χαρτιά.

«Ο μάρτυρας πού ήταν τόσα χρόνια; Ο μάρτυρας πού ήταν πέντε χρόνια να καταθέσει; Οι άλλοι μάρτυρες στο σπίτι λέσχη γιατί δεν γνώριζαν τίποτα απ’ όσα ισχυρίζεται ο μάρτυρας» αναρωτιέται σύμφωνα με τη Real η μία από τις δύο κοπέλες.

gossip-tv.gr