Χανιά : Νέα στοιχεία για το πτώμα που βρέθηκε στο Ελαφονήσι

Χανιά : Νέα στοιχεία για το πτώμα που βρέθηκε στο Ελαφονήσι

Χανιά : Νέα στοιχεία για το πτώμα που βρέθηκε στο Ελαφονήσι

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα από τη σορό του άνδρα που όπως φαίνεται πήγε στο Ελαφονήσι για να βάλει τέλος στη ζωή του

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν δύο Αμερικανοί τουρίστες που επισκέφτηκαν το Ελαφονήσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Αμερικανοί, που βρίσκονται για διακοπές στα Χανιά, σήμερα το πρωί ενώ περπατούσαν στο Ελαφονήσι, αντίκρισαν απαγχονισμένο από ένα δέντρο άγνωστο άντρα.

Σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησαν μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 τις αρχές. Πυροσβέστες του ΠΚ Καντάνου, δύναμη της αστυνομίας και του λιμενικού σώματος, κατευθύνθηκαν στην περιοχή αναζητώντας το σημείο που τους υπέδειξαν οι δύο τουρίστες.

Όταν εντόπισαν τον νεκρό άνδρα, διαπίστωσαν οτι δίπλα του είχε ένα σακίδιο και αρκετά κουτάκια μπύρας την οποία είχε καταναλώσει. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών αναφέρουν οτι πρόκειται για προμελετημένη αυτοκτονία, δηλαδή ο άγνωστος άνδρας, είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει όταν μετέβη στο Ελαφονήσι. Επίσης, το απονενοημένο διάβημα έγινε, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις, την Πέμπτη ή την Τετάρτη.

Στον τόπο της τραγωδίας αναμένεται κλιμάκιο από το εγκληματολογικό και αν χρειαστεί θα μεταβεί και ιατροδικαστής ενώ την προανάκριση για το συμβάν διεξάγουν οι λιμενικές αρχές.

flashnews.gr