Νέα καταγγελία για ηθοποιό: «Με κόλλησε στον τοίχο, έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό μου και εισχώρησε με βία μέσα μου»

Νέα καταγγελία για ηθοποιό: «Με κόλλησε στον τοίχο, έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό μου και εισχώρησε με βία μέσα μου»

Mία νέα καταγγελία από το χώρο του θεάτρου κατά ηθοποιού για παρολίγον βιασμό αποκάλυψε από το βράδυ της Πέμπτης ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης και τη μετέδωσε η εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη.

«Ξημερώματα Κυριακής 5/12 τελείωσα τη δουλειά μου και πήγα σε ένα πάρτι στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί γνώρισα τον… μέσω ενός κοινού γνωστού μας. Ενώ στην αρχή ξεκίνησε με ένα φλερτ με φιλιά και χορό με κοινή συναίνεση, σύντομα εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη.

Άρχισε να γίνεται παρεμβατικός και βίαιος. Καθώς χορεύαμε, με έπιασε κεφαλοκλείδωμα, κόλλησε από πίσω μου, προσποιούμενος σεξουαλική πράξη. Στη συνέχεια αφού με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο, άρχισα να πανικοβάλλομαι, με αποτέλεσμα να θέλω να φύγω.

Εκείνος με ακολούθησε και με άρπαξε από το χέρι, τραβώντας με στην τουαλέτα, σε μια που είχε αδειάσει. Του είπα ότι δεν θέλω να μπω και εκείνη τη στιγμή έγινε βίαιος. Τον παρακαλούσα να με αφήσει και δεν με άφηνε. Με έπιασε από το λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο, με χαστούκισε ξανά και προσπάθησε να με φιλήσει.

Συνέχισα να αντιστέκομαι και τότε με γύρισε με το πρόσωπο κολλημένο στον τοίχο, ενώ με το ένα χέρι με είχε κινητοποιήσει και το άλλο το είχε βάλει μέσα στο εσώρουχό μου, εισχωρώντας με βία μέσα μου. Μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θα μου σκίσει το παντελόνι και θα με… μπροστά στον κόσμο. Ενώ κατάφερα κάπως να ξεφύγω, εκείνος συνέχισε να με κρατάει.

Βγήκα από την τουαλέτα και είδα μια φίλη μου που της ζήτησα βοήθεια. Τότε εμφανίστηκαν δύο κοπέλες που είδαν το περιστατικό και του είπαν να με αφήσει και επιτέλους το έκανε. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Παρ’ όλα αυτά τον προστατεύει σε κάποιο βαθμό και ο περίγυρός του, δικαιολογώντας τον “μα είναι καλό παιδί”».

reader