Ναταλία Δραγούμη: Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο

Ναταλία Δραγούμη: Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ναταλία Δραγούμη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ‘Βράδυ’ του Πέτρου Κωστόπουλου. Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, μετά το γάμο της και τον ερχομό των παιδιών της, άλλαξε πολλές από τις παλιές ‘κακές’ της συνήθειες και όπως κάθε μητέρα ψάχνει να βρει το σωστό τρόπο να μεγαλώσει τα παιδιά της…

“Έκανα πολλά πράγματα μέχρι να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Επινα, καβαλούσα μηχανή, μέχρι και το φιλί που έδινα στις ταινίες μου ήταν πραγματικό. Πριν παντρευτώ, δηλαδή, φιλούσα κανονικά. Μετά όμως τέλος αυτά. Και δεν μου τα’ κοψε ο άνδρας μου, εγώ τα έκοψα από μόνη μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία και πρόσθεσε:

“Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Μου έχει, συμβεί, αλλά μπορεί να συμβεί νομίζω στον καθένα και μάλιστα… ερήμην του”. Αναφερόμενη στην οικογένεια και τα δύο παιδιά της, είπε: “Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι τα ναρκωτικά, σε κάθε περίπτωση. Κι αυτό γιατί βλέπω ότι υπάρχουν και στα σχολεία. Αλλά γενικά, είμαι πιο αυστηρή απ΄ό,τι ο άνδρας μου και πειθαρχημένο άτομο και χαίρομαι για αυτό πάρα πολύ γιατί μπορώ να ζήσω την ζωή μου χωρίς να είμαι κρατημένη”.

Δεν έκρυψε τέλος, την χαρά της που συμμετέχει στο Dancing with the Stars. “Μου το είχαν προτείνει και πέρυσι και είχα πει όχι. Μετά όμως κάθισα, το είδα και διαπίστωσα ότι ήταν αξιοπρεπέστατο. Φέτος, στην αρχή είχα πει πάλι όχι, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα. Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ. Μου αρέσει που είμαι εκεί πέρα, δεν περιμένω ότι θα βγω πρώτη, αλλά θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται”, δήλωσε.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ