Νανά Παλαιτσάκη: Περιπέτεια με την υγεία της

Νανά Παλαιτσάκη: Περιπέτεια με την υγεία της

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα με την υγεία της ταλαιπωρεί εδώ και 15 μέρες τη Νανά Παλαιτσάκη, που την ανάγκασε να παραμείνει για έξι μέρες στο νοσοκομείο. Η γνωστή δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι της, στο στάδιο της ανάρρωσης, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της…

“Πήγα και γύρισα. Έφτασα στο θάνατο, αλλά ευτυχώς γύρισα”, εξομολογήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος στην Espresso και πρόσθεσε: “Βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές”. 

Όλα ξεκίνησαν πριν από 15 μέρες, όταν η Νανά ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, που απευθύνθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο. Οι γιατροί της είπαν ότι υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και την έστειλαν σπίτι της.

Οι πόνοι όμως συνεχίστηκαν και ύστερα από προτροπή του προσωπικού της παθολόγου, η δημοσιογράφος επισκέφτηκε άλλο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι η αρχική διάγνωση ήταν λανθασμένη και στην πραγματικότητα είχε πάθει οξεία περιτονίτιδα και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Η περιπέτεια, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς δύο ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση, η ίδια προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, επιδεινώνοντας την κατάστασή της. 

Μετά την εξαήμερη παραμονή της στον νοσοκομείο, επέστρεψε στο σπίτι της όπου μολύνθηκαν και τα ράμματα της παρατείνοντας την περιπέτειά της.

Αυτή τη στιγμή, η Νανά προσπαθεί να συνέλθει από όλη αυτή την ταλαιπωρία…

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ