18χρονη νεκρόφιλη:Σκότωσε ο φίλος της δύο 22χρονους και έκανε σεξ με τα πτώματα! (video)

18χρονη νεκρόφιλη:Σκότωσε ο φίλος της δύο 22χρονους και έκανε σεξ με τα πτώματα! (video)

Ούτε η πιο διεστραμμένη ταινία δεν θα είχε αυτό το σενάριο! Μια 18χρονη κοπέλα έπεισε τον σύντροφό της να σκοτώσει δύο άντρες, για να κάνει σεξ με… πτώματα!!!

Η ιστορία έχει σοκάρει ακόμα και τους πιο έμπειρους δικαστές, που δεν μπόρεσαν να αντέξουν τις σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Η 18χρονη Αλίσα Μασάρο, η «πρωταγωνίστρια» της διαβόητης υπόθεση των Joliet Murders.έπεισε τον 24χρονο σύντροφό της και δυο φίλους του να σκοτώσουν δυο μαύρους προκειμένου να κάνει σεξ με τα πτώματα τους.

Αυτά είναι τα θύματα
18χρονη νεκρόφιλη:Σκότωσε ο φίλος της δύο 22χρονους και έκανε σεξ με τα πτώματα!

Σύμφωνα με τον 24χρονο Τζόσουα Μίνερ, πρόθεση του ήταν να εκπληρώσει την φαντασίωση της αγαπημένης του, η οποία του είχε πει «θέλω να κάνω σεξ με ένα πτώμα».

Ο 24χρονος έπεισε τον 19χρονο Άνταμ Λέτερμαν γιο αστυνομικού να τον βοηθήσει να σκοτώσει δύο άντρες και ως «αποζημίωση» θα συμμετείχε στο σεξ, ενώ στην συνέχεια έπεισε και την 18χρονη Bethany McKee.

Μια μέρα συνάντησαν δύο μαύρους νέους, μόλις 22 ετών και αριστούχους μαθητές, τον Έρικ Γκλόβερ και τον Τέρενς Ράνκινς και με δόλο τους έπεισαν να πάνε στο πίσω μέρος του σπιτιού του Μίνερ.

Εκεί τους σκότωσαν. Ο Μίνερ, αφού άρχισε να ποδοπατεί τα πτώματα των δυο άτυχων νέων και να τα χρησιμοποιεί ως σανίδες του σερφ, ζήτησε από την 18χρονη να εκπληρώσει την φαντασίωσή της και να κάνει σεξ με αυτούς!

Στην συνέχεια οι δυο άντρες και η 18χρονη άπλωσαν ένα μπεζ σεντόνι πάνω από τα πτώματα και επιδόθηκαν όλοι μαζί σε ερωτικές περιπτύξεις.

«Είναι ότι πιο σατανικό έχω δει και έχω ακούσει», είπε ο σερίφης του Ιλινόις. Οι λεπτομέρειες από το έγκλημα έχουν σοκάρει παγκοσμίως. Το ζευγάρι βρίσκεται στην φυλακή, ενώ οι δυο συνεργοί τους έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση 10 εκ. δολάρια ο καθένας.

star.gr