Δολοφονήθηκε η γνωστή Σέρβα τραγουδίστρια, μοντέλο και χορεύτρια Ksenija Pajcin

Δολοφονήθηκε η γνωστή Σέρβα τραγουδίστρια, μοντέλο και χορεύτρια Ksenija Pajcin

Δολοφονήθηκε η γνωστή  Σέρβα τραγουδίστρια, μοντέλο και χορεύτρια Ksenija Pajcin

H γνωστή 32χρωνη Σέρβα τραγουδίστρια, μοντέλο και χορεύτρια Ksenija Pajcin, μαζί με το 22χρονο σύντροφο της Filip Kapisoda από το Μαυροβούνιο βρέθηκαν νεκρή στο διαμέρισμα τους στη συνοικία Βόζντοβατς του Βελιγραδίου. Το σώμα της Ksenija Pajcin, και του Filip Kapisoda φέρουν εμφανή ίχνη πάλης και βρέθηκαν από την αστυνομία στο διαμέρισμα της νεαρής τραγουδίστριας.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και τις εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για έγκλημα πάθους με δράστη των Kapisoda. Τα δύο θύματα φέρουν τραύμα από όπλο και με τις πρώτες ενδείξεις ο Kapisoda δολοφόνησε την Ksenija Pajcin και αυτοκτόνησε. Το γνωστό ζευγάρι είχε απασχολήσει στο παρελθόν για τους έντονους καυγάδες τους.

Ο Kapisoda ήταν παίκτης του χάντμπολ και δούλευε παράλληλα και ως μοντέλο.

Ksenija PajcinH Ksenija Pajcin ξεκίνησε την καριέρα της σαν go go Dancer. Μετά της προσφέρθηκε η ευκαιρία να γίνει μέλος στο group “The duck”. Σαν χορεύτρια ήταν γνωστή στην Ελλάδα καθώς έχει εμφανιστεί σε αρκετά club στην χώρα μας. Η Ksenija αργότερα ξεκίνησε την solo καριέρα και ενώ τα φωνητικά της δεν ήταν σπουδαία, ο χορός και το παρουσιαστικό της έκλεψαν την παράσταση. Πριν την δολοφονία της διάθετε σχολή χορού στο Βελιγράδι και δούλευε σαν μοντέλο. Συχνά απασχολούσε τον τύπο για την έντονη και σκανδαλώδης ζωή της, ενώ αρκετές συζητήσεις είχαν γίνει για τις πλαστικές εγχειρήσεις που είχε κάνει.