Μπειμπισίτερ κακοποίησε βρέφος και έστειλε βίντεο στον παιδόφιλο εραστή της

Μπειμπισίτερ κακοποίησε βρέφος και έστειλε βίντεο στον παιδόφιλο εραστή της

Φρίκη προκαλεί στη Βρετανία η υπόθεση μίας μπειμπισίτερ που βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να κακοποιεί σεξουαλικά (!) ένα βρέφος 18 μηνών και κατόπιν έστειλε το σχετικό βίντεο στον παιδόφιλο εραστή της, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

aeweb

Η 29χρονη Πέιτζ Πουλ και ο 44χρονος Ρος Κίνγκσλαντ γνωρίστηκαν διαδικτυακά σε ένα site όπου οι χρήστες μοιράζονται ακραία φετίχ. Η Πουλ, που συνελήφθη και φυλακίστηκε, κατέγραψε τον εαυτό της σε βίντεο να κακοποιεί σεξουαλικά το βρέφος και έστειλε τις εικόνες στον Κίνγκσλαντ, που ζει στο Έξετερ και ο οποίος «ενθάρρυνε τη συμπεριφορά αυτή».

Η αστυνομία που διενεργούσε μυστική έρευνα για παιδική σεξουαλική κακοποίηση, συνέλαβε τον Κίνγκσλαντ και κάπως έτσι έφτασε στα ίχνη της Πουλ.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Έξετερ για να καταδικαστεί για αδικήματα κατά ανήλικου. Ο Κίνγκσλαντ παραδέχτηκε 12 σεξουαλικά αδικήματα κατά ανηλίκων και φυλακίστηκε για 11 χρόνια.

Η Πουλ, που διέπραξε την κακοποίηση στο 18 μηνών κοριτσάκι, φυλακίστηκε για 13 χρόνια για «πολλαπλά αποτρόπαια αδικήματα».

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, μετά το βρέφος συνωμότησαν προκειμένου να κακοποιήσουν σεξουαλικά και ένα άλλο παιδί, αλλά οι εισαγγελείς δεν μπορούν να πουν αν αυτό συνέβη.

Πώς έγινε η σύλληψη

Αστυνομικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας παρουσιάστηκε ως μητέρα δύο κοριτσιών, οκτώ και δώδεκα ετών, που δήθεν προσέφερε τις κόρες της για σεξουαλική κακοποίηση σε ένα site που ονομάζεται «They Grow Up So Fast».

Ο Κίνγκσλαντ με το ψευδώνυμο «Dirty Dad» επικοινώνησε με τη φερόμενη μητέρα για να συναντηθούν ώστε να κακοποιήσει σεξουαλικά τα κοριτσάκια. Μάλιστα, έστειλε στη μητέρα ένα παλιό βίντεο από ένα πεντάχρονο το οποίο υποστήριξε ότι κακοποίησε.

Η Πουλ συνελήφθη στο Σταφορντσάιρ. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στον υπολογιστή της μια σειρά από βίντεο, όπου εκείνη κακοποιεί το 18 μηνών βρέφος, ενώ η ίδια είναι γυμνή και γελά καθώς τα φτιάχνει.

newsbeast.gr