Μουτσινάς για Πορτοσάλτε: «Να το βάλουν στον κώλο τους δηλαδή το αμάξι;» (video)

Μουτσινάς για Πορτοσάλτε: «Να το βάλουν στον κώλο τους δηλαδή το αμάξι;» (video)

Σάλος έχει δημιουργηθεί με το σχόλιο του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, το πρωί της Τετάρτης (23/2) στον ΣΚΑΪ.

Στην κουβέντα για τις ανατιμήσεις που υπάρχουν γενικώς, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε, μεταξύ άλλων, αναφορικά με την βενζίνη: «Θα πάμε στα λόγια του Σκυλακάκη. Την βενζίνη δεν θα πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…».

Μουτσινάς: «Να το βάλουν στον κώλο τους δηλαδή το αμάξι;»

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», προβλήθηκε το απόσπασμα με το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε και ο παρουσιαστής το σχολίασε αναφέροντας:

«Ρε παιδιά να σας πω, γιατί έχουμε εκπομπή. Γιατί να μην είμαστε σπίτι μου, γιατί με αυτό δύο μέρες παράσταση θα μπορούσα να σας κάνω με όλα αυτά που έχω να πω. Τι βλακείες κάθονται και λένε στην τηλεόραση πραγματικά οι άνθρωποι παιδιά, τα έχουμε λίγο χαμένα. Δεν μιλάω για τον κύριο Άρη Πορτοσάλτε… για τον Άρη μιλάω.
Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι εγώ επειδή έχω μεγαλώσει και δεν έχω λεφτά δεν μπορώ να έχω αυτοκίνητο και θα με αναγκάσεις να μπω στο λεωφορείο. Πάνε καλά; Κι επίσης, ο κ. Πορτοσάλτε δεν είναι και μικρός. Η μαμά του μπορεί να μην είχε αυτοκίνητο όμως τώρα οι καινούργιες οι μαμάδες έχουν αυτοκίνητο. Να το βάλουν στον κ@@ο τους δηλαδή; Τι εννοεί; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Η Κυβέρνηση καταλαβαίνει ότι πάει να κάνει 75 ταχυτήτων μία κοινωνία; Δηλαδή τι είναι αυτό ξαφνικά; Είσαι μεγάλος, δεν μπορείς. Είσαι γκέι, αποκλείεται. Είσαι μονογονεϊκή, θα έχεις ta λιγότερα. Έχεις παραπάνω λεφτά, πάρε το αυτοκίνητό σου. Δεν έχεις παραπάνω λεφτά, κάν’ το σπίτι σου λέει. Άμα δεν θες, δεν τι ωραίο…
Αυτός που είναι φτωχός κι έχει αυτοκίνητο, λάθος το πήρε. Δεν του είπαν “θα είστε φτωχός, μην πάρετε αυτοκίνητο, έρχονται κάτι ωραίες μέρες…δεν θα έχετε τι να κάνετε. Μήπως το κάνει και σπίτι κι ελευθερωθούν και κάποια σπίτια. Να ερημώσει όλο το πάνω, να ‘ρθει να φουντώσει το κάτω μήπως και περάσουμε καλύτερα. Μη λέτε πράγματα τα οποία αν τα ακούσετε μετά θα πείτε “ρε φίλε τι είπα;” Αν δεν το είπε (σ.σ. το “τι είπα;”), πραγματικά είναι παρατηρητής, δεν ζει στην πραγματικότητα, μην τα λέτε όμως αυτά», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Επίσης τώρα τελευταία ακούγεται πάρα πολύ η λέξη φτώχεια. Ούτε αυτό είναι ωραίο. Δεν μπορεί να λέει ο πρωθυπουργός ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσια χώρα και να ακούμε περισσότερες φορές τη λέξη φτώχεια παντού. Αποφασίστε είμαστε φτωχοί ή πλούσιοι;», κατέληξε.

gazzetta.gr