Εγκαταλείπει το μόντελινγκ λόγω ανήθικων προτάσεων

Εγκαταλείπει το μόντελινγκ λόγω ανήθικων προτάσεων

Αηδιασμένη από τον χώρο της μόδας δηλώνει η εκρηκτική Δήμητρα Αλεξανδράκη, που έγινε γνωστή από το reality ”Next top model”. To μοντέλο έχει πάρει την απόφαση να αποχωρίσει από τις πασαρέλες αφού ”το θέμα καριέρας μοντέλου στην Ελλάδα πάει σε εκκολαπτόμενες βίζιτες”…

Η Δήμητρα είχε ονειρευτεί αλλιώς τον κόσμο της μοδας… Τελικά όμως τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα φώτα δεν μπορεί παρά να την κάνουν να αηδιάζει!

”Αν κάτσεις και δεις γύρω σου, πολλές κοπέλες που δηλώνουν μοντέλα, οι πιο πολλές έχουν καταλήξει στο σημείο να βγάζουνε λεφτά πουλώντας και το ίδιο τους το κορμί. Σκέφτομαι και ήδη έχω αρχίσει και αφήνω τη δουλειά που επέλεξα ως μοντέλο…” εξομολογείται η Δήμητρα, που μέχρι σήμερα έχει δεχτεί δύο φορές ανήθικη πρόταση.

”Δυο φορές είχε τύχει να βρεθώ αντιμέτωπη με κάποιους ανθρώπους.Ήμουνα 16-17 χρονών και αν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που είναι παιδί ακόμα, να του ζητάνε να κάνει τόσο άσχημα τόσο βρώμικα πράγματα” λέει σοκαρισμένη.

”Αυτές οι δουλειές έτσι είναι…” της είχε γράψει σε μήνυμα μία ”σοβαρή” κυρία του χώρου ζητώντας της να βγει για φαγητό μαζί με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας.

Η Δήμητρα όμως – που πριν από λίγο καιρό έκανε αυτή τη… σεμνή φωτογράφιση για το Playboy με τη συμπαίκτριά της, Νάιλα – δηλώνει αποφασισμένη να μη σκύψει το κεφάλι, να μην κυληστεί στον βούρκο και… αν χρειαστεί να αποχωρήσει από τον χώρο της μόδας.

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ηθικά κορίτσια σε αυτόν τον κόσμο, σα τη Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Ας θυμηθούμε όλοι μαζί την πρόσφατη φωτογράφιση της Δήμητρας στο Playboy για να αποδώσουμε έναν φόρο τιμής σε αυτό το κορίτσι που μάχεται να κρατήσει την τιμή της σε αυτόν τον βρώμικο χώρο…

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ