Η Monica Bellucci γυμνή και… έγκυος

Η Monica Bellucci γυμνή και… έγκυος

Η Monica Bellucci γυμνή και… έγκυος

Η θεά Monica Bellucci είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, παρ’ολα αυτά δεν διστάζει να φωτογραφηθεί γυμνή, για το εξώφυλλο του ιταλικού Vanity Fair.

 Ακόμα και έγκυος, η ηθοποιός είναι το ίδιο σέξι και ξέρει να προκαλεί…

Η 45χρονη Monica, μητέρα ήδη μιας πεντάχρονης κόρης, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης και θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της, επίσης κορίτσι, την άνοιξη.

Είναι η δεύτερη φορά που κάνει τέτοιου είδους φωτογράφιση, καθώς το ίδιο είχε πράξει και στην πρώτη της εγκυμοσύνη. “Δεν νιώθω γενναία, απλά τυχερή. Έχω ήδη μια υγιή κόρη από μία φυσιολογική γέννα, και μέχρι στιγμής και η δεύτερη εγκυμοσύνη μου είναι καλή και χωρίς επιπλοκές”, δηλώνει η Monica και συνεχίζει:

“Όταν το πρωτό μου παιδί θα είναι 20 ετών, εγώ θα είμαι ήδη 60. Και λοιπόν; Ο κόσμος έχει αλλάξει και μια γυναίκα μπορεί να γεννήσει και στα 40 της”.

Όσον αφορά το σύζυγό της, Vincent Cassel, δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ: “Ο Vincent με βοηθάει. Όσο περνάει ο καιρός, αγαπάω πιο πολύ αυτό που έχει γίνει. Όταν τον γνώρισα ήταν ένα 28χρονο αγόρι, τώρα είναι ένας άντρας ευσυνείδητος και με κάνει να αισθάνομαι καλά. Πάντα σκέφτομαι ότι αν μου συμβεί κάτι, ο Vincent θα είναι εκεί με τις κόρες μας. Μια γυναίκα μπορεί να πει πως θα μεγαλώσει τα παιδιά μόνη της και πολλές το κάνουν, αλλά το να έχεις ένα σύντροφο δίπλα σου είναι πολύ σημαντικό”. Σοφές κουβέντες…

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ