Μοιραία γνωριμία μέσω διαδικτύου – Ταξίδεψε ως την Βρετανία για να τον συναντήσει, και την σκότωσε

Μοιραία γνωριμία μέσω διαδικτύου – Ταξίδεψε ως την Βρετανία για να τον συναντήσει, και την σκότωσε

Ταξίδεψε από τον Καναδά στη Βρετανία για να μοιραστεί της ζωή της μαζί του και αυτός την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Η 19χρονη Άσλει πίστευε ότι βρήκε τον άνθρωπο της ζωής της στο πρόσωπο του 23χρονου τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.

«Ήταν ένα αξιαγάπητο κορίτσι. Έφυγε τόσο άδικα. Τόσο κρίμα ήταν αξιαγάπητη»δήλωσε γειτόνισσα του δράστη.

Η 19χρονη κοπέλα πίστευε ότι βρήκε τον άνθρωπο της ζωής της στο πρόσωπο του 23χρονου τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.

«Ήταν περιπετειώδης, αγαπούσε τον κόσμο, ήταν ευγενική. Ήθελε πάντα να ταξιδέψει κάτι το οποίο και έκανε»,δήλωσε σοκαρισμένη η ξαδέρφη της Άσλεϊ, Μελίσα Λοκ.

Φαινομενικά ευτυχισμένοι

Τον Νοέμβριο αποφάσισε να αφήσει την οικογένειά της, στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά και να ταξιδέψει στη Βρετανία για να ζήσει μαζί με τον Τζακ Σεπλ, τον μετέπειτα δολοφόνο της.

Όλα κυλούσαν όμορφα καθώς το ζευγάρι καθ’ όλη την διάρκεια των προηγούμενων μηνών ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από τις επισκέψεις του σε διάφορα σημεία της Βρετανίας.

Φίλη του κοριτσιού αναφέρει ότι κάτι άρχισε να πηγαίνει στραβά.

H Άσλεϊ είχε τηλεφωνήσει και στους γονείς της ενημερώνοντάς τους, ότι δεν περνάει καλά στη Βρετανία και αυτοί της έκλεισαν εισιτήριο επιστροφής στις 3 Φεβρουαρίου.

Η 19χρονη δεν πρόλαβε να γλιτώσει. Μερικές μέρες πριν την διαφυγή της ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν μόνο για να διαπιστώσουν τον θάνατο του 19χρονου κοριτσιού. Αμέσως συνελήφθη και ο 23χρονος ο οποίος απολογείται για την δολοφονίας της.

Βρετανικές και Καναδικές αρχές βρίσκονται σε άμεση συνεργασία χωρίς ωστόσο να δίνουν πληροφορίες για τον τραγικό θάνατο του κοριτσιού.