Μητροπολίτης Κυθήρων: «Μην κάνετε το εμβόλιο, παρασκευάζεται από προϊόν εκτρώσεων» (video)

Μητροπολίτης Κυθήρων: «Μην κάνετε το εμβόλιο, παρασκευάζεται από προϊόν εκτρώσεων» (video)

Αδυνατεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ στο κήρυγμά του, την Κυριακή, για τα εμβόλια.

Μετά τον Εσπερινό λοιπόν, διέσπειρε απίστευτα fake news στους πιστούς λέγοντας πως το εμβόλιο είναι από προϊόν εκτρώσεων και πως δεν θα το κάνει, προτρέποντας μάλιστα και όσους τον ακούνε να κάνουν το ίδιο.

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως δεν είναι ενάντια στα εμβόλια, αλλά είναι ενάντια στο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ακούστε τα όσα εξωφρενικά είπε στο 5:45 του παρακάτω video…