Σάλος με τη μητέρα που αποκάλυψε στο γιο της πόσο συχνά κάνει σεξ

Σάλος με τη μητέρα που αποκάλυψε στο γιο της πόσο συχνά κάνει σεξ

Ο 12χρονος γιος της ρώτησε: «Πόσο συχνά κάνεις σεξ με τον μπαμπά;» και ή ίδια απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια «μία ή δύο φορές την εβδομάδα υποθέτω»

Μία μητέρα από τη Βρετανία προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών στο διαδίκτυο, επειδή επέλεξε να αποκαλύψει στο γιο της πόσο συχνά είχε σεξουαλική επαφή με τον σύζυγό της.

Ο 12χρονος γιος της ρώτησε: «Πόσο συχνά κάνεις σεξ με τον μπαμπά;» και ή ίδια απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια «μία ή δύο φορές την εβδομάδα υποθέτω».

Αφού η ίδια δημοσιοποίησε το συμβάν αυτό στην ιστοσελίδα για γονείς, Mumset, οι χρήστες έσπευσαν να επικρίνουν τη μητέρα, υποστηρίζοντας ότι η ειλικρινής της απάντησή ήταν ακατάλληλη.
Ωστόσο, η μητέρα εξήγησε ότι είναι «ένα πολύ χαμηλών τόνων άτομο» και ότι ποτέ δε συζητά για το σεξ με τους φίλους της.

Η ίδια δεν παρέλειψε να ομολογήσει ότι η ερώτηση του γιου της, την έφερε σε μεγάλη αμηχανία, ενώ έμεινε έκπληκτη που ο γιος της ήθελε να μάθει για τις σεξουαλική ζωή των γονιών του.

Φυσικά οι χρήστες του Mumsnet έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφασή της, να ανταποκριθεί με ειλικρίνεια.

Ένας χρήστης, μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δε θα του το λεγα. Η απάντησή μου θα ήταν ότι αυτό είναι κάτι προσωπικό μεταξύ εμού και του πατέρα σου και όχι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος. Πολύ ακατάλληλη ερώτηση. Δεν έχει σημασία η ηλικία».

Άλλοι χρήστες συμφώνησαν ότι η μητέρα θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ως ευκαιρία, για να θέσει τα όρια με το γιο της, ενώ άλλοι προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν χρήματα προκειμένου το αγόρι να ακολουθήσει μία θεραπεία.

Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν τη μητέρα για τη σεξουαλικά, ενεργή, ζωή της.

Η μητέρα απάντησε αργότερα στα σχόλια, λέγοντας, ότι λυπάται για την απάντηση στην ερώτηση του γιου της.

Είναι γεγονός ότι το σεξ εξακολουθεί να είναι ένα θέμα ταμπού και ειδικά τη στιγμή που οι γονείς, συνήθως, παρουσιάζονται, στερεοτυπικά ως «πολύ κουρασμένοι» ή «πολύ απασχολημένοι».

protothema.gr