Μισός… Χανιώτης τραγουδιστής προτεινόμενος των βραβείων Γκράμι

Μισός… Χανιώτης τραγουδιστής προτεινόμενος των βραβείων Γκράμι

Ένας Έλληνας ερμηνευτής, ο Γιώργος Περρής, κατά το ήμισυ Χανιώτης καθώς μητέρα του είναι η γνωστή συγγραφέας Ζοέλ Λοπινό, είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που επέλεξε να προβάλλει η ακαδημία των μουσικών βραβείων Γκράμι.

Στις 8 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το βίντεο του διεθνή Έλληνα καλλιτέχνη για το Global Spin, μία αποκλειστική σειρά βίντεο της των Γκράμι που προτείνει κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες της εποχής μας ενώ o ίδιος φιγουράρει αυτή την εβδομάδα στην αρχική σελίδα της επίσημης σελίδας τους ως cover photo και γίνεται ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που συνδέεται με τα μεγαλύτερα παγκόσμια μουσικά βραβεία.

 

Στο βίντεο κλιπ που επιμελήθηκαν και διανέμουν τα βραβεία Γράμι, o Γιώργος Περρής τραγουδάει το «No Armor», την αγγλική εκδοχή δηλαδή της μεγάλης επιτυχίας του «Όλα Ένα», σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, η οποία θα συμπεριλαμβάνεται στον επόμενο διεθνή του δίσκο. Σκηνοθετημένο από την Κλαίρη Φαφούτη, το βίντεο γυρίστηκε σε ένα μοναδικό τοπίο, διάσημο για την ιστορικότητα και την ομορφιά του: ο Περρής εκπροσωπεί τη χώρα μας τραγουδώντας κάτω από την Ακρόπολη και προβάλλοντας ταυτόχρονα την ομορφιά της Ελλάδας, με σημείο αναφοράς ένα μνημείο-ορόσημο του παγκόσμιου πολιτισμού.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί το νέο του single «Somewhere», μια δική του εκδοχή στο αγαπημένο τραγούδι από το «West Side Story» που συμπίπτει με την πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα του remake του θρυλικού μιούζικαλ από τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Το «Somewhere» συνοδεύεται από το δεύτερο βίντεο-απόσπασμα από τη συναυλία του Γιώργου Περρή, «A Sunset in Greece», που βιντεoσκοπήθηκε πέρσι το καλοκαίρι στο ναό της Αφαίας στην Αίγινα και αναμένεται να προβληθεί στα μέσα Δεκεμβρίου στο τηλεοπτικό κανάλι PBS στην Αμερική. Το βίντεο έκανε αποκλειστική πρεμιέρα στο γνωστό καλλιτεχνικό portal, popwrapped

kriti360