Μις Τουρισμός 2019 η Χανιώτισσα Μαριάννα Περατσάκη

Μις Τουρισμός 2019 η Χανιώτισσα Μαριάννα Περατσάκη

Μις Τουρισμός 2019 η Χανιώτισσα Μαριάννα Περατσάκη
explore Chania

Η νεαρή Χανιώτισσα και φοιτήτρια στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κρήτης αναδείχθηκε Μις Τουρισμός 2019 ενώ πέρυσι είχε κατακτήσει τον τίτλο της Μις Κρήτης 2018.

Η Μαριάννα Περατσάκη μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως η Κρητικιά καλλονή ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Χανίων στις εκλογές του περασμένου Μάη με τον συνδυασμό «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», με επικεφαλής τον Ευτύχη Δαμιανάκη

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα «Καλλιστεία 2019», στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου, με παρουσιάστρια της βραδιάς την εντυπωσιακή Μαρία Κορινθίου! Σε μία φαντασμαγορική βραδιά, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν μοναδικές δημιουργίες του Οίκου Τρανούλη και εντυπωσίασαν, ωστόσο μόνο δύο κατάφεραν να κερδίσουν τους τίτλους «Star Ηellas/Μiss Hellas 2019»!

Σταρ Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η πανέμορφη Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία συγκινήθηκε με το που άκουσε το όνομά της. Η Σταρ Ελλάς 2019 είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Τρίκαλα. ‘Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο {MAVO}, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Marianna Peratsaki

 

Μαριάννα Περατσάκη Υποψήφια Star Ελλάς 2

flashnews.gr