Μύρωνας Στρατής: Πιτσιρικάς ήμουν φλώρος!

Μύρωνας Στρατής: Πιτσιρικάς ήμουν φλώρος!

Για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη, τα μπουζούκια και την πρόθεσή του να κάνει οικογένεια μίλησε ο Μύρωνας Στρατής σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ Weekly”. 

Αν και μόλις 29 ετών, ο τραγουδιστής έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια. «Μικρός ήθελα να κάνω στα 23, μάλλον επηρεασμένος από τους γονείς μου. Η ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειας μου αρέσει. Επιλέγω τη  θαλπωρή». 
Ο λόγος που δεν μιλάει καθόλου για τη σχέση του με Μαίρη Συνατσάκη; «Με τρομάζει πάρα πολύ όλο αυτό. Πιστεύω ότι, αν ανοίξω την πόρτα, θα περάσει μέσα το ποτάμι. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για να παίξω αυτό το ”παιχνίδι”. Γενικότερα, δεν μ’ αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν είδα τον εαυτό μου σε περιοδικό, σοκαρίστηκα! Είναι κάτι που μου προκαλεί αμηχανία.»

Παραδέχεται μεταξύ άλλων πως η επιτυχία τον φόβισε. «Ήμουν πολύ τυχερός. Έχω φίλους τραγουδοποιούς και τραγουδιστές που είναι πιο καλοί και ικανοί από εμένα και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Αυτό, φυσικά και είναι άδικο, αλλά όλη η ζωή είναι άδικη. Είναι ένας λόγος που βιώνω ενοχικά όλη αυτή την κατάσταση της επιτυχίας.» 

Επιπλέον, ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι είναι έντεχνο και τι εμπορικό. «Κάνω πράγματα με τα οποία αισθάνομαι καλά. Με ενδιαφέρει η επικοινωνία με τον κόσμο. Με ενδιαφέρει να του αρέσει αυτό που κάνω και να χορεύει με τα τραγούδια μου», είπε χαρακτηριστικά. 

Στα μπουζούκια θα μπορούσε να δουλέψει; «Δεν νομίζω να το τολμήσω αυτό. Νομίζω ότι θα ήμουν αστείος. Δεν μου ταιριάζει. Εκτός του ότι φοβάμαι να μην χάσω την ταυτότητά μου, πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μπορείς να κάνεις μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι σου.»

Ο Μύρωνας μόλις τελείωσε το δίσκο του και δηλώνει σχετικά μ’ αυτό: «Θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Έχω γράψει και τη μουσική και τους στίχους, σε δύο κομμάτια οι στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη, ενώ σε ένα τραγούδι έχω γράψει τους στίχους μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη.»

«Πιτσιρικάς ήμουν φλώρος! Ούτε λίγο επαναστάτης. Έχω μια μαμά που είναι υπερπροστατευτική και από το σπίτι βγήκα μεγάλος», συνεχίζει ο Μύρωνας και αποκαλύπτει πως ούτε  έχει καπνίσει ποτέ του και ούτε έχει δοκιμάσει  ναρκωτικά, ενώ το μόνο του παραστράτημα ήταν ότι μέθυσε δύο φορές.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ