Μίνα Αρναούτη: Σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του Sin Boy

Μίνα Αρναούτη: Σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του Sin Boy

Μίνα Αρναούτη: Σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του Sin Boy
explore Chania

Δέχομαι μηνύματα τύπου ότι για να το λέει ο διάσημος Sin Boy, κάτι έχει γίνει που δεν το ξέρουμε και ξανά τα ίδια και τα ίδια.

Τα είπε πολλά ο Sin Boy και φαίνεται πως η Μίνα Αρναούτη είναι έτοιμη να τον συναντήσει στα δικαστήρια. Αφορμή; Τα stories του ράπερ στο Instagram για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. O Sin Boy χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς «φωτογραφίζοντας» τη Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου, τις οποίες, ωστόσο, δεν κατονόμασε.

«Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση», λέει χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου.

«Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για τη δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη; Κι έχει πολλούς ακόλουθους, μεγάλο κοινό, που σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει «φωνή» και καλώς ή κακώς επηρεάζει τον κόσμο», αναφέρει.

zappit.gr