Μιμή Ντενίση: πάσχει από πάρκινσον;

Μιμή Ντενίση: πάσχει από πάρκινσον;

Μιμή Ντενίση: πάσχει από πάρκινσον;

Για τις φήμες που την θέλουν να πάσχει από πάρκινσον μίλησε η Μιμή Ντενίση, διευκρινίζοντας όλα όσα ακούγονται για την κατάσταση της υγείας της!

«Αυτό είναι αυταπόδεικτο ότι ήταν ένα μεγάλο ψέμα! Είναι τουλάχιστον ντροπή να διαρρέουν αυτά τα πράγματα. Αυτό δείχνει το μέγεθος της κακίας τους. Ένας άνθρωπος που εμφανίζεται συνέχεια στην τηλεόραση, έχει κάνει δεκάδες συνεντεύξεις, δίνει παραστάσεις, είναι δυνατόν να είναι άρρωστος;», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της για τα σχετικά δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι «η κακία πρέπει να έχει όρια»!

Η Μιμή Ντενίση -που φωτογραφήθηκε με μαγιό- μίλησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό για την προσωπική της ζωή: όπως τόνισε, περιμένει ακόμα τον μεγάλο έρωτα και οι άνδρες δεν την έχουν κουράσει καθόλου, ενώ με την κόρη της, που είναι πια στην εφηβεία, «πατάνε» έναν τσακωμό κάθε μέρα, ακόμα και για τα φαγητά που η Μαριτίνα μαγειρεύει!

Όσο για το αν έχει κάνει bottox; «Μια φορά έκανα επειδή ήθελα να σβήσω αυτή τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια μου και δεν το ξκαναέκανα γιατί δεν έπιασε. Δεν θα ήμουν, όμως, αρνητική σε ένα mini lifting», απάντησε!

ΠΗΓΗ STAR

Πρόσφατα Νέα

Θλίψη στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων - Πέθανε η ψυχολόγος Αθηνά Καυκαλά

Θλίψη στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων - Πέθανε η ψυχολόγος Αθηνά Καυκαλά

19 Φεβρουαρίου 2020

Θλίψη σκόρπισε στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και γνικότερα στην κοινωνία της πόλη