Μετά από μια δεκαετία ο Mike Tyson και ο Evander Holyfield συμφιλιώθηκαν στην Oprah

 

Μετά από μια δεκαετία ο Mike Tyson και ο Evander Holyfield συμφιλιώθηκαν στην Oprah

Πέρασαν 12 χρόνων από τότε που ο Mike Tyson και ο Evander Holyfield συναντήθηκαν στο Las Vegas, και η τελευταία φορά που συνέβη αυτό τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν ο Mike έκοψε ένα κομμάτι από το αυτί του αντιπάλου του κατά τη διάρκεια αγώνα πυγμαχίας και έγινε ένα από τα ποίο αξέχαστο γεγονός στο άθλημα. Αλλά, στην επανένωση τους στο show της Oprah οι δύο σκληρή τύποι αγκαλιάστηκαν και άφησαν πίσω τους την αντιπαλότητα τους.

 

Ο Holyfield είπε ότι είχε ξεπεράσει όλο το περιστατικό για μια στιγμή, εν τούτοις. Πολύ ευγενικά είπε στην εκπομπή: “Εκείνη την στιγμή ήμουν πολύ θυμωμένος, αλλά τελικά όταν όλα τελείωσαν, συνειδητοποίησα ότι έχετε κερδίσει περισσότερα από ότι έχασες. Το πιο σημαντικό ήταν για μένα να το συγχωρήσω και τον συγχώρεσα. Και είμαι έτοιμος να προχωρήσω. “

Ο Tyson ήταν λίγο χυμώδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Επίσης  άρπαξε το χέρι Holyfield και είπε: “Αυτός είναι ένας όμορφος τύπος. Εγώ θέλω να ξέρεις  ότι είναι ευχαρίστηση μου… που γνωριστήκαμε.”

Και οι δύο συμφώνησαν ότι η συμφιλίωση θα έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Είπαν ότι η επανένωση τους θα πρέπει να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για τους νέους σχετικά με την κίνηση συγχώρεσης.

www.youtube.com/watch?v=1UCyBLzFvtI