Μεθυσμένος οδηγός απογειώνεται στους άδειους δρόμους (video)

Μεθυσμένος οδηγός απογειώνεται στους άδειους δρόμους (video)

Μεθυσμένος οδηγός απογειώνεται στους άδειους δρόμους (video)
explore Chania

Με ποιον τρόπο η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει το μοιραίο; Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Η αραίωση της κυκλοφορίας στους δρόμους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της ταχύτητας των αυτοκινήτων και στην πιθανότητα πολύ σφοδρών ατυχημάτων.

Αυτό αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ένα δυστύχημα που συνέβη στην Πολωνία την Κυριακή 12 Απριλίου. Λόγω και του γεγονότος ότι ήταν Κυριακή του Πάσχα των καθολικών , η ελάχιστη κίνηση οχημάτων στην κοινότητα Rabien επέτρεψε στον οδηγό ενός Suzuki Swift να αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Αυτή, μια πλατεία και η εγκληματική απροσεξία του οδηγού, συνέβαλαν ώστε το Suzuki Swift να γίνει… ιπτάμενο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό video, το Swift έρχεται από τον αριστερό κάθετο δρόμο στην πλατεία με ιλιγγιώδη για κατοικημένη περιοχή ταχύτητα. Λίγο πριν την είσοδο στον κυκλικό κόμβο ο οδηγός κάνει μια κίνηση να φρενάρει, χωρίς φυσικά αποτέλεσμα και μπαίνει στον κόμβο με τριψήφιο, μάλλον, αριθμό χιλιομέτρων.

Το κράσπεδο που περιβάλλει την πλατεία δεν είναι κάθετο, για λόγους ασφαλείας προφανώς και έτσι το Suzuki Swift βρίσκει μια απρόσμενη ράμπα και απογειώνεται στην κυριολεξία.

Niebezpieczny wypadek

Policjanci wyjaśniają okoliczności zdarzenia, do którego doszło w niedzielę po godz. 18:00 w miejscowości Rąbień. 41-letni kierujący wjechał na nasyp ronda i wzbił się autem "lądując" na terenie posesji, gdzie uderzył w zabudowania przykościelne. – Zakleszczonego z pojazdu pomogli wyciągnąć strażacy. Został przetransportowany do szpitala. Od mężczyzny była wyczuwalna woń alkoholu – informuje Policja Województwa Łódzkiego.- Samochód osobowy marki Suzuki Swift na rondzie wyleciał w powietrze, ściął sosnę, przeleciał nad pomnikiem Papieża i zatrzymał się na budynku gospodarczym należącym do Parafii Zwiastowania Pańskiego w Rąbieniu. Przytomnego kierowcę trzeba było wycinać z samochodu – informuje Ochotnicza Straż Pożarna Rąbień.Bądźcie ostrożni! #TVA #Wypadek

Gepostet von Telewizja Aleksandrów Łódzki am Sonntag, 12. April 2020

Αυτά που δεν βλέπουμε στην εικόνα αλλά μετέδωσε το polskieradio24, είναι ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης του το αυτοκίνητο έκοψε ένα πεύκο, χτύπησε ένα άγαλμα και τελικά προσγειώθηκε σε ένα… νεκροταφείο. Σύμφωνα με τις αρχές που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, το Suzuki Swift “πέταξε” για 64 ολόκληρα μέτρα, από το σημείο της απογείωσης έως το σημείο της προσγείωσης.

Όλη αυτή η αλληλουχία εξαιρετικά καλής τύχης επέτρεψε στο αυτοκίνητο να ανακόψει ταχύτητα με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην σκοτωθεί, ενώ ταυτόχρονα δεν κινδύνευσε κανείς άλλος οδηγός ή ακόμα και κάτοικος της περιοχής. Φανταστείτε στην πορεία του Swift να υπήρχε κάποιο σπίτι…

swift2
Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Όπως μπορούμε να δούμε και στην εικόνα που δημοσιεύτηκε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, το αυτοκίνητο διαλύθηκε κυριολεκτικά, εν τω μεταξύ όμως είχαν προλάβει να ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι και να προστατεύσουν τον οδηγό. Ο τελευταίος απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια της πυροσβεστικής, η οποία χρειάστηκε να κόψει τις πόρτες του Suzuki Swift.

Suzuki Swift ατύχημα στην Πολωνία
“Πτήση” 64 μέτρων πραγματοποίησε το Swift, πριν προσγειωθεί στο προαύλιο της εκκλησίας του κοιμητηρίου. Στην πορεία του, έκοψε ένα πεύκο και πέρασε μια μάντρα ύψους 2 μέτρων. 

Αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο συμβάν αποδίδουν το ατύχημα σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, καθώς όλο το αυτοκίνητο και ο οδηγός ανέδιδαν τη χαρακτηριστική μυρωδιά.

Παρά τα πολλαπλά του τραύματα, ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του την ώρα της διακομιδής του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο, ένα κομμένο δέντρο και ένα διαλυμένο άγαλμα μετά, τέλος καλό όλα καλά.

200414104613 suzuki chariatis1000b

reader.gr